Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kristiansand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristiansand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristiansand miniguide

Kristiansand

Biludlejning Kristiansand

Skal du på ferie eller forretningsrejse i det sydlige Norge? Vil du gerne have en lejebil stående klar, når du ankommer til lufthavnen i Kristiansand? Der er mange biler at vælge imellem, og ved at sammenligne priser fra de forskellige udlejningsselskaber kan du finde et godt tilbud på billeje i Kristiansand. 

Generel information om Kristiansand

Havnebyen Kristiansand ligger i Sørlandet i det sydlige Norge. Kristiansand er det administrative centrum i Vest-Agder amt. Byen har 81.300 indbyggere (2010) og er Norges femtestørste by. 

Kristiansand er et vigtigt transportknudepunkt for det sydligste Norge, og byen har gode forbindelser via fly, tog, busser og færger – såvel nationalt som internationalt. 

Kristiansand er kendt for byens populære zoo og forlystelsespark, som ligger i udkanten af byen. Stedet har over 600.000 besøgende om året. I 2010 indviede man her et nyt indendørs/udendørs vandland. 

Byen har et mangfoldigt kulturliv med museer, kunstgallerier, koncertscener, teatre og mange festivaler hvert år. I 2012 blev det nye koncerthus Kilden (The Source) indviet. 

Kristiansand tiltrækker mange turister om sommeren. Der er mange dejlige strande langs kysten og et smukt øhav. Fiskemolen (Fiskerbrygga) midt i byen er også et populært sted at slappe af om sommeren. Her findes restauranter, barer, natklubber og havnestemning. 

Blandt de bedst besøgte steder i byen er Christiansholm Fæstning fra 1672, Kristiansand katedral fra 1885 i nygotisk stil, Oddernes kirke fra 1045 (en af landets ældste), Sørlandets Kunstmuseum (SKMU) og Vest-Agder-museet (med flere lokationer i byen, inkl. et naturmuseum, en botanisk have og et frilandsmuseum – med historiske bygninger og en miniatureudstilling af Kristiansands bymidte), samt en museumsjernbane. Setesdalsbanen (i Vennesla, lidt nord for byen). 

Kristiansand tilbyder også gode shoppingmuligheder (både i byen og i indkøbscentre) samt masser af caféer, restauranter, barer og natklubber. 

Lufthavnen

Kristiansand Lufthavn (KRS) ligger 16 km nordøst for byen. I ankomsthallen er der kontorer for adskillige velkendte biludlejningsfirmaer såsom Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt. 

Køretips

Med en lejebil i Kristiansand får du et godt udgangspunkt for behagelige dagsture i det sydlige Norge. Der er mange skønne steder, du kan besøge. Om sommeren kan det anbefales at tage en udflugt til den fredfyldte by Lillesand i Aust-Agder amt. Byen der ligger ca. 31 km nordøst for Kristiansand har hvidmalede huse med træstakitter og vandreruter langs kysten. Her kan du også besøge marinemuseet og Vestre Moland-kirken fra det 13. århundrede. Lillesand har også mange interessante butikker og dejlige caféer. 

En anden mulighed er at køre til fyrtårnet Lindesnes Fyr på Norges sydligste kyst. Fyrtårnet ligger 81 km sydvest for Kristiansand. Det er en stor turistattraktion med over 70.000 besøgende om året. Lindesnes Fyr er desuden landets ældste fyrtårn og blev indviet i 1656. Besøgende kan komme helt op i toppen af fyrtårnet, hvorfra der er en forrygende udsigt over havet. 

Lindesnes Fyr omfatter også et museum og galleri. Derudover er der masser af vandrestier i området.

Dansk