Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kristiansand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristiansand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristiansand miniguide

Kristiansand

Biludlejning Kristiansand

Havnebyen Kristiansand ligger mod syd – ved Skagerrak kysten – og er det administrative centrum i Vest-Agder amt. Kristiansand har 81.300 indbyggere (2010), og er det 5. største by.

Byen er et vigtigt trafikknudepunkt for den sydlige Norge, med gode tog, fly, bus og færgeforbindelser til Norge og udlandet.
Kristiansand er kendt for sine populære dyr og forlystelsespark, som ligger lige uden for byen. Stedet har over 600.000 besøgende om året, og åbner såvel en ny udendørs / indendørs vandland i juni 2010.

Byen har et rigt kulturliv med museer, kunst gallerier, koncertsale, teatre og en række årlige festivaler. I 2012, være den “source” – en ny koncert og teater – klar.

Kristiansand tiltrækker mange turister om sommeren, og der er store strande langs kysten og en smuk skærgård. Fisk Wharf i byen er også et populært mødested om sommeren, med restauranter / klubber og en travl sejlads.

Nogle af de mest besøgte attraktioner, Christian Fortress fra 1672, Kristiansand Domkirke i 1885 i neo-gotisk stil, Oddernes kirke fra 1045 (en af de ældste), Southern Art Museum, Vest-Agder-museum (som har flere afdelinger i forskellige steder i byen – herunder naturlige museum, botanisk have og udendørs museum – både gamle bygninger og udstilling af Kristiansand i miniature udgave) – samt jernbane museum “Setesdalsbanen” (i Vennesla, lige nord for byen)

Ellers Kristiansand, gode indkøbsmuligheder (i midten butikker og varehuse), og en lang række caféer, restauranter og natteliv steder.

Byens lufthavn, Kristiansand Lufthavn – Kjevik , beliggende 18 km nordøst for centrum.

Dansk