Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tønsberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tønsberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tønsberg miniguide

Tønsberg

Biludlejning Tønsberg

Tønsberg er en kommune ligger i Vestfold amt, og i øst, ved kysterne linje i Oslo Fjord. Byen selv har omkring Tønsberg. 40.000 indbyggere (2010), og er Vestfolds administrative centrum og det vigtigste købstad.

Tønsberg blev grundlagt i år 871 og er Norges ældste by. Det har flere historiske turistattraktioner – herunder Castle Rock, som er den største ruin park. Der er også Slottsfjelltårnet opført i sten fra 1888, byens vartegn. Desuden er der ruiner af middelalderlige slot Tunsberghus, som var den største fæstning i 1200-tallet.

Ved foden af Castle Rock er Slottsfjell Museum, der præsenterer Vestfolds historie med en vægt på sø-og hvalfangst.
Andre attraktioner omfatter TønsbergTønsberg katedral fra 1858, Sem kirke fra 1100-tallet, Haugar Art Museum (med en udstilling af moderne norsk kunst) – og den moderne bibliotek, som var norsk stål pris i 1993 – og som er bygget over ruinerne af den gamle St. Olav’s Monastery fra 1100-tallet.Disse er synlige i biblioteket kælderen.

Tønsberg er en populær ferieby i sommer, og har en smuk kystlinje, fremragende strande, lystbådehavn og varieret natteliv. I centrum er også “Farmandstredet” – et af de største butikscentre med 126 butikker.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp , der ligger 25 km sydvest for Tønsberg.

Dansk