Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tønsberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tønsberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tønsberg miniguide

Tønsberg
Biludlejning Tønsberg

Tønsberg er en kommune ligger i Vestfold amt, og i øst, ved kysterne linje i Oslo Fjord. Byen selv har omkring Tønsberg. 40.000 indbyggere (2010), og er Vestfolds administrative centrum og det vigtigste købstad.

Tønsberg blev grundlagt i år 871 og er Norges ældste by. Det har flere historiske turistattraktioner – herunder Castle Rock, som er den største ruin park. Der er også Slottsfjelltårnet opført i sten fra 1888, byens vartegn. Desuden er der ruiner af middelalderlige slot Tunsberghus, som var den største fæstning i 1200-tallet.

Ved foden af Castle Rock er Slottsfjell Museum, der præsenterer Vestfolds historie med en vægt på sø-og hvalfangst.
Andre attraktioner omfatter TønsbergTønsberg katedral fra 1858, Sem kirke fra 1100-tallet, Haugar Art Museum (med en udstilling af moderne norsk kunst) – og den moderne bibliotek, som var norsk stål pris i 1993 – og som er bygget over ruinerne af den gamle St. Olav’s Monastery fra 1100-tallet.Disse er synlige i biblioteket kælderen.

Tønsberg er en populær ferieby i sommer, og har en smuk kystlinje, fremragende strande, lystbådehavn og varieret natteliv. I centrum er også “Farmandstredet” – et af de største butikscentre med 126 butikker.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp, der ligger 25 km sydvest for Tønsberg.