Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Halden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halden miniguide

Billeje Halden
Biludlejning Halden

Halden, der har ca. 28.800 indbyggere (2009), placeret på den sydlige Iddefjorden Østfold County – nær grænsen til Sverige .Begræns sondring mellem de to nabolande løber langs midten af Iddefjorden, videre ud til Svinesund Ydre Oslofjorden. Den nærmeste omkringliggende byer Sarpsborg (31 km nord for Halden og Strömstad i Sverige (32 km syd for Halden).

Halden var byprivilegier under sit gamle navn – Fredrikshald – i 1665, og byen var vokset under højlandet fæstning, som var blevet bygget 20 år tidligere. Fortress er Halden mest berømte attraktion. I forbindelse med Norge i 1658 måtte afstå Bohuslen til Sverige, blev fæstningen udvidet og styrket – og det viste sig som det vigtigste værn mod svenskerne. Faciliteten er meget velbevaret.

Meget af Halden blev ødelagt i en brand i 1826, og det blev derefter opført en række statelige bygninger i empirestil. En af disse er Fredrikshald Theatre (1838) – den ældste teaterbygning. Der havde dog været en teater selskab i Halden, selv før denne. Konservative (“Harald I Club”), der er bygget omkring 1760, er nemlig Rosenlund Hall – den ældste teater.

En arkitektonisk attraktion lige uden for byens centrum, Red Mansion – familier Tanks og Anker gamle bopæl. De ældste dele af dette bygningskompleks stammer fra 1600-tallet, mens resten er opført i slutningen af 1700-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Moss Lufthavn Rygge, ligger 55 km nordvest for Halden.