Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Halden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halden miniguide

Billeje Halden

Biludlejning Halden

Halden, der har ca. 28.800 indbyggere (2009), placeret på den sydlige Iddefjorden Østfold County – nær grænsen til Sverige .Begræns sondring mellem de to nabolande løber langs midten af Iddefjorden, videre ud til Svinesund Ydre Oslofjorden. Den nærmeste omkringliggende byer Sarpsborg (31 km nord for Halden og Strömstad i Sverige (32 km syd for Halden).

Halden var byprivilegier under sit gamle navn – Fredrikshald – i 1665, og byen var vokset under højlandet fæstning, som var blevet bygget 20 år tidligere. Fortress er Halden mest berømte attraktion. I forbindelse med Norge i 1658 måtte afstå Bohuslen til Sverige, blev fæstningen udvidet og styrket – og det viste sig som det vigtigste værn mod svenskerne. Faciliteten er meget velbevaret.

Meget af Halden blev ødelagt i en brand i 1826, og det blev derefter opført en række statelige bygninger i empirestil. En af disse er Fredrikshald Theatre (1838) – den ældste teaterbygning. Der havde dog været en teater selskab i Halden, selv før denne. Konservative (“Harald I Club”), der er bygget omkring 1760, er nemlig Rosenlund Hall – den ældste teater.

En arkitektonisk attraktion lige uden for byens centrum, Red Mansion – familier Tanks og Anker gamle bopæl. De ældste dele af dette bygningskompleks stammer fra 1600-tallet, mens resten er opført i slutningen af 1700-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Moss Lufthavn Rygge, ligger 55 km nordvest for Halden.

Dansk