Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sandnessjøen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sandnessjøen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sandnessjøen miniguide

Sandnessjøen

Biludlejning Sandnessjøen

Sandnessjøen er en by og administrativt center i Alstahaug kommune, beliggende i det nordlige Norge. Byen har 5700 indbyggere (2009) og hører til regionen og landskaber Helgeland.

Sandnessjøen placeret på øen Alsten, som ligger ved mundingen af Vefsnfjord.Byen er et knudepunkt og handel centrum af den ydre Helgeland, og i havnen opfordringer Hurtigruten ( BergenKirkenes ).Fra havnen er der færgeforbindelser til bl.a. Bodø .

Sandnessjøen bro til fastlandet via 1100-meter Helgeland Bridge.

Lidt syd for byen bjergkæde “syv søstre”, der har været et vartegn for regionen i umindelige tider. Den højeste top er Botnakrona, hvilke foranstaltninger 1.072 m.”De syv søstre” er en populær turistattraktion, som er egnet til vandreture. Der er en markant sti op til hver enkelt stat.

Andre attraktioner i området er Petter Dass-museet, ligger lige uden Sandnessjøen centrum, på den fredelige Alstahaug værftet, som er et populært rekreativt område.

Museet er dedikeret til digteren præst Petter Dass (1646 – 1707), og her er den gamle præstegård fra 1700-tallet, med udstillinger, samt den relativt nye museumsbygning (fra 2007) med udstillingshal, museumsbutik og café.
Nærmeste nabo er Alstahaug kirke, bygget i 1200-tallet i fedtsten.

Sandnessjøen Airport – Stokka ligger 11 km sydvest for centrum.

Dansk