Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sandnessjøen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sandnessjøen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sandnessjøen miniguide

Sandnessjøen
Biludlejning Sandnessjøen

Sandnessjøen er en by og administrativt center i Alstahaug kommune, beliggende i det nordlige Norge. Byen har 5700 indbyggere (2009) og hører til regionen og landskaber Helgeland.

Sandnessjøen placeret på øen Alsten, som ligger ved mundingen af Vefsnfjord.Byen er et knudepunkt og handel centrum af den ydre Helgeland, og i havnen opfordringer Hurtigruten ( BergenKirkenes ).Fra havnen er der færgeforbindelser til bl.a. Bodø .

Sandnessjøen bro til fastlandet via 1100-meter Helgeland Bridge.

Lidt syd for byen bjergkæde “syv søstre”, der har været et vartegn for regionen i umindelige tider. Den højeste top er Botnakrona, hvilke foranstaltninger 1.072 m.”De syv søstre” er en populær turistattraktion, som er egnet til vandreture. Der er en markant sti op til hver enkelt stat.

Andre attraktioner i området er Petter Dass-museet, ligger lige uden Sandnessjøen centrum, på den fredelige Alstahaug værftet, som er et populært rekreativt område.

Museet er dedikeret til digteren præst Petter Dass (1646 – 1707), og her er den gamle præstegård fra 1700-tallet, med udstillinger, samt den relativt nye museumsbygning (fra 2007) med udstillingshal, museumsbutik og café.
Nærmeste nabo er Alstahaug kirke, bygget i 1200-tallet i fedtsten.

Sandnessjøen Airport – Stokka ligger 11 km sydvest for centrum.