Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Leknes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leknes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leknes miniguide

Leknes

Biludlejning Leknes

Leknes er en by i det nordlige Norge, der er beliggende i Vestvågøy kommune i Nordland amt i Norge .Leknes har 2.660 indbyggere (i 2009) og blev en by i 2002.Byen er et vigtigt handelscentrum for vestlige Lofoten, og har en af Nordens største havne, som ofte besøges af krydstogtskibe.

Leknes har stor nordlige norske landskab med stejle bjerge, hav, klipper og hvide sandstrande. Her besøgende har de bedste muligheder for udendørs aktiviteter, fiskeri og vandreture i den Lofoten bjergene.
Mellem 26 May-17 Juli du komme til at opleve midnatssolen, og man kan i løbet af vinteren (i klart vejr) se nordlys – en meget speciel naturfænomen for Nordnorge.

Leknes har en veludviklet tjenester med butikker og shoppingcentre, restauranter / caféer, sport park og swimmingpool.
14 km nord for Leknes finde turistattraktion “Lofotr Viking Museum” ligger på Borg.

Der er en rekonstruktion af hovedhuset – Det vigtigste bedrift – der er fundet fra vikingetiden, og besøgende få et indblik i, hvordan vikingerne levede og boede.Derudover kan du gå rækken et vikingeskib, se udstillinger af kunsthåndværk, og i august museet er vært for en populær Viking Festival.

Byens lufthavn – Leknes Lufthavn – ligger 2 miles nord for centrum.

Dansk