Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Leknes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leknes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leknes miniguide

Leknes
Biludlejning Leknes

Leknes er en by i det nordlige Norge, der er beliggende i Vestvågøy kommune i Nordland amt i Norge .Leknes har 2.660 indbyggere (i 2009) og blev en by i 2002.Byen er et vigtigt handelscentrum for vestlige Lofoten, og har en af Nordens største havne, som ofte besøges af krydstogtskibe.

Leknes har stor nordlige norske landskab med stejle bjerge, hav, klipper og hvide sandstrande. Her besøgende har de bedste muligheder for udendørs aktiviteter, fiskeri og vandreture i den Lofoten bjergene.
Mellem 26 May-17 Juli du komme til at opleve midnatssolen, og man kan i løbet af vinteren (i klart vejr) se nordlys – en meget speciel naturfænomen for Nordnorge.

Leknes har en veludviklet tjenester med butikker og shoppingcentre, restauranter / caféer, sport park og swimmingpool.
14 km nord for Leknes finde turistattraktion “Lofotr Viking Museum” ligger på Borg.

Der er en rekonstruktion af hovedhuset – Det vigtigste bedrift – der er fundet fra vikingetiden, og besøgende få et indblik i, hvordan vikingerne levede og boede.Derudover kan du gå rækken et vikingeskib, se udstillinger af kunsthåndværk, og i august museet er vært for en populær Viking Festival.

Byens lufthavn – Leknes Lufthavn – ligger 2 miles nord for centrum.