Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Florø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Florø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Florø miniguide

Florø
Biludlejning Florø

Florø ligger i Sogn og Fjordane amt, og er Norges vestligste by.Indtil 1997 var det også den eneste by i Sogn og Fjordane. Town status blev opnået i 1860 – og dermed Florø fejrer 150 års jubilæum i 2010. Byen har i øjeblikket. 8500 indbyggere (2009), mens der i hele kommunen (kaldet Flora) 11.500 liv.

Florø opstået på grundlag af de omfattende sildefiskeri i 1800-tallet, og fisk-relaterede industrier og eksport stadig betyder meget for byen. Det ser ud andre steder som en idyllisk lille by, som i 1998 modtog den prestigefyldte “Miljøby pris.
Der er en række attraktioner i og omkring Florø. Her er den smukke natur i både høje bjerge og smukke kystlinie – og vejret var ikke indbydende til badning, kan du besøge den indendørs svømmehal “Mallemuk” i midten af byen.

Når det kommer til historiske steder, et besøg på det maritime museum anbefales – eller en tur til Ausavika, hjem til en af de største og mest interessante helleristninger. Også Kinnakyrkja – en stenkirke fra middelalderen (den ældste dele fra 1000’s) på den smukke ø Kinn lige udenfor byen – er et besøg værd. Øen er en attraktion i sig selv, hvor det højeste punkt ligger mere end 300 m. På kinderne foregår også Flora kommune største kulturelle begivenhed – Kinnaspelet. Det er en historisk spille, der vil blive bygget hvert år omkring 20 Juni under ledelse af Sogn og Fjordane Teater.

Flora Airport, der ligger 2 km nordvest for byen, en regional lufthavn med rutefly til Bergen (Flesland) og Oslo (Gardermoen).