Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Florø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Florø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Florø miniguide

Florø

Biludlejning Florø

Florø ligger i Sogn og Fjordane amt, og er Norges vestligste by.Indtil 1997 var det også den eneste by i Sogn og Fjordane. Town status blev opnået i 1860 – og dermed Florø fejrer 150 års jubilæum i 2010. Byen har i øjeblikket. 8500 indbyggere (2009), mens der i hele kommunen (kaldet Flora) 11.500 liv.

Florø opstået på grundlag af de omfattende sildefiskeri i 1800-tallet, og fisk-relaterede industrier og eksport stadig betyder meget for byen. Det ser ud andre steder som en idyllisk lille by, som i 1998 modtog den prestigefyldte “Miljøby pris.
Der er en række attraktioner i og omkring Florø. Her er den smukke natur i både høje bjerge og smukke kystlinie – og vejret var ikke indbydende til badning, kan du besøge den indendørs svømmehal “Mallemuk” i midten af byen.

Når det kommer til historiske steder, et besøg på det maritime museum anbefales – eller en tur til Ausavika, hjem til en af de største og mest interessante helleristninger. Også Kinnakyrkja – en stenkirke fra middelalderen (den ældste dele fra 1000’s) på den smukke ø Kinn lige udenfor byen – er et besøg værd. Øen er en attraktion i sig selv, hvor det højeste punkt ligger mere end 300 m. På kinderne foregår også Flora kommune største kulturelle begivenhed – Kinnaspelet. Det er en historisk spille, der vil blive bygget hvert år omkring 20 Juni under ledelse af Sogn og Fjordane Teater.

Flora Airport, der ligger 2 km nordvest for byen, en regional lufthavn med rutefly til Bergen (Flesland) og Oslo (Gardermoen).

Dansk