Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Elverum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Elverum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Elverum miniguide

Elverum

Biludlejning Elverum

Elverum ligger i den inderste del af den østlige region – specielt i Østerdalen i Hedmark Amt. Befolkningen i selve byen er placeret på ca.13.500 (ca. 20.000 i kommunen Elverum), Elverum og har haft byen status siden 1996.

Den norske Forsvarets har flere militære installationer i Elverum område – og den folkelige kultur er bygget Cube Arena (som omfatter faciliteter såsom sports-og koncertsal) har været igennem et samarbejde mellem militære og civile samfund i Elverum. Det er også den militære historie, der har skabt byen, på grundlag af Christian Brothers fæstning, som blev bygget her i 1600-tallet. Ruinerne af det er et vigtigt punkt af interesse.

Ellers er der to nationale museer i Elverum: Glomdal (en af de største kulturelle og historiske udendørs museer) og den norske Forest Museum.

Der er også et par gallerier i byen – som Elverum Art Gallery, der åbnede i 2005, er den største.
Når det kommer til festivaler og events, kan du Grundsetmartn (en af de ældste markeder) og Festival af Elverum nævnt. Den tidligere afholdes hvert år i marts – sidstnævnte i august.

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen , der ligger 80 km syd for Elverum.

Dansk