Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Elverum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Elverum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Elverum miniguide

Elverum
Biludlejning Elverum

Elverum ligger i den inderste del af den østlige region – specielt i Østerdalen i Hedmark Amt. Befolkningen i selve byen er placeret på ca.13.500 (ca. 20.000 i kommunen Elverum), Elverum og har haft byen status siden 1996.

Den norske Forsvarets har flere militære installationer i Elverum område – og den folkelige kultur er bygget Cube Arena (som omfatter faciliteter såsom sports-og koncertsal) har været igennem et samarbejde mellem militære og civile samfund i Elverum. Det er også den militære historie, der har skabt byen, på grundlag af Christian Brothers fæstning, som blev bygget her i 1600-tallet. Ruinerne af det er et vigtigt punkt af interesse.

Ellers er der to nationale museer i Elverum: Glomdal (en af de største kulturelle og historiske udendørs museer) og den norske Forest Museum.

Der er også et par gallerier i byen – som Elverum Art Gallery, der åbnede i 2005, er den største.
Når det kommer til festivaler og events, kan du Grundsetmartn (en af de ældste markeder) og Festival af Elverum nævnt. Den tidligere afholdes hvert år i marts – sidstnævnte i august.

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen, der ligger 80 km syd for Elverum.