Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Drammen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Drammen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Drammen miniguide

Drammen
Biludlejning Drammen

Drammen, som har ca. 62.000 indbyggere (115 tusind i hovedstadsområdet), er leder af Drammen Fjord – og er det administrative centrum for den sydvestlige norske amtet Buskerud. Drammen River opdeler byen i to, hvor Bragernes (med hovedparten af centrum) ligger i den nordlige del, mens Strømsø (herunder togstationen) er placeret i den sydlige del. Op til 1811 Bragernes og Strømsø to uafhængige opladning sites. Drammen fandt sted, da de to genoplade steder blev fusioneret.

Blandt byens seværdigheder skal Drammen Museum nævnt. Den har sit vigtigste filial i det tidligere lystslot Marienlyst (opført ca. 1770) i bydelen Strømsø. Også Austad gård (fra 1807) og Gulskogen værftet (fra slutningen af 1700-tallet) – begge er beliggende lige udenfor byen forvaltes af Drammen Museum.

Ellers Drammen Teater en betydelig attraktion i byen. Bygningen blev indviet i 1870 – og i de seneste år fuldstændig renoveret efter en større brand i 1993. Det har fået tildelt Europa Nostra medalje for god restaurering arbejde. Byens hjerte er den gamle Bragernes tørv – som i forbindelse med årtusindskiftet blev valgt Drammens årtusinde.
En attraktion af meget specielle karakter af tunnelen spiral i Bragernesåsen (bygget i 1953). Det snor sig seks og en halv gange rundt om sin egen akse – før det slutter sig til det synspunkt Spiraltoppen, hvor der er en restaurant og et stort rekreativt område.

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen, som ligger ca. 70 km nordøst for Drammen.