Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Drammen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Drammen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Drammen miniguide

Drammen

Biludlejning Drammen

Drammen, som har ca. 62.000 indbyggere (115 tusind i hovedstadsområdet), er leder af Drammen Fjord – og er det administrative centrum for den sydvestlige norske amtet Buskerud. Drammen River opdeler byen i to, hvor Bragernes (med hovedparten af centrum) ligger i den nordlige del, mens Strømsø (herunder togstationen) er placeret i den sydlige del. Op til 1811 Bragernes og Strømsø to uafhængige opladning sites. Drammen fandt sted, da de to genoplade steder blev fusioneret.

Blandt byens seværdigheder skal Drammen Museum nævnt. Den har sit vigtigste filial i det tidligere lystslot Marienlyst (opført ca. 1770) i bydelen Strømsø. Også Austad gård (fra 1807) og Gulskogen værftet (fra slutningen af 1700-tallet) – begge er beliggende lige udenfor byen forvaltes af Drammen Museum.

Ellers Drammen Teater en betydelig attraktion i byen. Bygningen blev indviet i 1870 – og i de seneste år fuldstændig renoveret efter en større brand i 1993. Det har fået tildelt Europa Nostra medalje for god restaurering arbejde. Byens hjerte er den gamle Bragernes tørv – som i forbindelse med årtusindskiftet blev valgt Drammens årtusinde.
En attraktion af meget specielle karakter af tunnelen spiral i Bragernesåsen (bygget i 1953). Det snor sig seks og en halv gange rundt om sin egen akse – før det slutter sig til det synspunkt Spiraltoppen, hvor der er en restaurant og et stort rekreativt område.

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen , som ligger ca. 70 km nordøst for Drammen.

Dansk