Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Molde Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Molde Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Molde Lufthavn miniguide

Billeje Molde Lufthavn

Biludlejning Molde Lufthavn

Molde Lufthavn Årø (MOL), der ligger ca. 5 km øst for Molde centrum.Der er en bus mellem lufthavnen og centrum i forbindelse med flyvninger og ankomster. I lufthavnen er det muligt at leje en bil hos Hertz biludlejningsfirmaer, Europcar, Sixt, Avis, Budget og Rent a Wrec2,

I 2008 passagerer besøger 336.900 lufthavnen.Der er direkte fly til Bergen, Oslo, Trondheim og Palma samt charterfly til forskellige destinationer fra London Stansted Airport. Lufthavnen blev åbnet i 1972, og i de seneste år infrastrukturen er blevet forbedret meget.

Select Service Partner (SSP) løber en cafe og restaurant på Molde Lufthavn Årø. SSP har aktiviteter i 31 lande og er førende i lufthavnen restauranter og flycatering. Der er trådløst internet, ATM og en taxfree shop i lufthavnen.

Dansk