Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Molde Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Molde Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Molde Lufthavn miniguide

Billeje Molde Lufthavn
Biludlejning Molde Lufthavn

Molde Lufthavn Årø (MOL), der ligger ca. 5 km øst for Molde centrum.Der er en bus mellem lufthavnen og centrum i forbindelse med flyvninger og ankomster. I lufthavnen er det muligt at leje en bil hos Hertz biludlejningsfirmaer, Europcar, Sixt, Avis, Budget og Rent a Wrec2,

I 2008 passagerer besøger 336.900 lufthavnen.Der er direkte fly til Bergen, Oslo, Trondheim og Palma samt charterfly til forskellige destinationer fra London Stansted Airport. Lufthavnen blev åbnet i 1972, og i de seneste år infrastrukturen er blevet forbedret meget.

Select Service Partner (SSP) løber en cafe og restaurant på Molde Lufthavn Årø. SSP har aktiviteter i 31 lande og er førende i lufthavnen restauranter og flycatering. Der er trådløst internet, ATM og en taxfree shop i lufthavnen.