Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Molde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Molde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Molde miniguide

Molde

Biludlejning Molde

Molde ligger på Romsdal halvøen ved floden udløb i Molde Molde Fjord (som er en del af Romsdal Fjord). Byen har omkring 24.800 indbyggere (2010) og er beliggende i Møre og Romsdal Amt i det vestlige Norge.

Molde er en vigtig handel center for regionen, og i Storgata – byens hovedgade – er en række butikker.

Hurtigruten, som opererer mellem Bergen og Kirkenes anløber Grand Kaia Molde dagligt.

Molde har et rigt kulturliv, og nogle af de mest besøgte turistattraktioner omfatterMolde Town Hall fra 1966, Art Center (med en udstilling af malerier fra både regionalt og nationalt kunstnere), Molde Domkirke fra 1957 og Romsdal Museum (flere afdelinger) – et af de største regionale museer i Norge. Museet omfatter rulle.Open Air Museum i Reknes i Molde (med bygninger fra 1600-tallet indtil 1900), og park og udendørs scene.

Fiskeri museum er også en turistattraktion. For at komme dertil skal du tage færgen fra Molde, og rejsen tager kun 10 minutter.

Et af de mest berømte seværdigheder i Molde er “Molde Panorama” – bjergkæde kan ses på den sydlige side af Romsdal Fjord. Fra Varden synspunkt har en smuk udsigt over det snedækkede tinder 222 delvis de fleste er over 1000 meter høje.

Byens lufthavn – Molde Lufthavn – ligger 6 km nordøst for centrum.

Dansk