Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Molde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Molde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Molde miniguide

Molde
Biludlejning Molde

Molde ligger på Romsdal halvøen ved floden udløb i Molde Molde Fjord (som er en del af Romsdal Fjord). Byen har omkring 24.800 indbyggere (2010) og er beliggende i Møre og Romsdal Amt i det vestlige Norge.

Molde er en vigtig handel center for regionen, og i Storgata – byens hovedgade – er en række butikker.

Hurtigruten, som opererer mellem Bergen og Kirkenes anløber Grand Kaia Molde dagligt.

Molde har et rigt kulturliv, og nogle af de mest besøgte turistattraktioner omfatterMolde Town Hall fra 1966, Art Center (med en udstilling af malerier fra både regionalt og nationalt kunstnere), Molde Domkirke fra 1957 og Romsdal Museum (flere afdelinger) – et af de største regionale museer i Norge. Museet omfatter rulle.Open Air Museum i Reknes i Molde (med bygninger fra 1600-tallet indtil 1900), og park og udendørs scene.

Fiskeri museum er også en turistattraktion. For at komme dertil skal du tage færgen fra Molde, og rejsen tager kun 10 minutter.

Et af de mest berømte seværdigheder i Molde er “Molde Panorama” – bjergkæde kan ses på den sydlige side af Romsdal Fjord. Fra Varden synspunkt har en smuk udsigt over det snedækkede tinder 222 delvis de fleste er over 1000 meter høje.

Byens lufthavn – Molde Lufthavn – ligger 6 km nordøst for centrum.