Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kongsvinger

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kongsvinger inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kongsvinger miniguide

Kongsvinger
Biludlejning Kongsvinger

Kongsvinger er beliggende i Hedmark amt i det sydøstlige Norge, og har 17.400 indbyggere (2009). Beliggende på Glomma, som er Norges længste flod.Kongsvinger, Norge har et rigt kulturliv, og det er også en vigtig handel center for regionen.

Kongsvinger modtaget by status i 1854, og har flere historiske turistattraktioner at fremvise. Nogle af de mest besøgte er Wings kirke fra 1699 (med en altertavle fra 1300), og Upper Town – Kongsvinger ældste byhuse fra 1700 – og 1800-tallet.Hele området er et levende museum, og toppen er Aamodt gård stammer fra 1801, som i dag er ejet af Kongsvinger Museum. Her både bymuseet og kunstforeninger deres udstillinger. Øvre Town arrangerer sommer “Livet i lejren” – med underholdning, restauranter og markedsboder.

En anden seværdighed i byen er Kongsvinger fæstning fra 1600-tallet, som er åben for offentligheden. Der er også en fæstning museum med fire udstillinger – hvor de vigtigste viser militære historie fra vikingetiden til i dag. Middage ofte teaterforestillinger og koncerter på slottet.

Kvinders Museum er også et besøg værd. Der er en stor og smuk schweiziske villa fra 1857. Museet dokumenterer kvinders liv og arbejde af norsk kulturhistorie, og hver sommer er den nye og aktuelle emner udstillinger.

Den nærmeste lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen, der ligger 74 km vest for Kongsvinger.