Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kongsvinger

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kongsvinger inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kongsvinger miniguide

Kongsvinger

Biludlejning Kongsvinger

Kongsvinger er beliggende i Hedmark amt i det sydøstlige Norge, og har 17.400 indbyggere (2009). Beliggende på Glomma, som er Norges længste flod.Kongsvinger, Norge har et rigt kulturliv, og det er også en vigtig handel center for regionen.

Kongsvinger modtaget by status i 1854, og har flere historiske turistattraktioner at fremvise. Nogle af de mest besøgte er Wings kirke fra 1699 (med en altertavle fra 1300), og Upper Town – Kongsvinger ældste byhuse fra 1700 – og 1800-tallet.Hele området er et levende museum, og toppen er Aamodt gård stammer fra 1801, som i dag er ejet af Kongsvinger Museum. Her både bymuseet og kunstforeninger deres udstillinger. Øvre Town arrangerer sommer “Livet i lejren” – med underholdning, restauranter og markedsboder.

En anden seværdighed i byen er Kongsvinger fæstning fra 1600-tallet, som er åben for offentligheden. Der er også en fæstning museum med fire udstillinger – hvor de vigtigste viser militære historie fra vikingetiden til i dag. Middage ofte teaterforestillinger og koncerter på slottet.

Kvinders Museum er også et besøg værd. Der er en stor og smuk schweiziske villa fra 1857. Museet dokumenterer kvinders liv og arbejde af norsk kulturhistorie, og hver sommer er den nye og aktuelle emner udstillinger.

Den nærmeste lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen , der ligger 74 km vest for Kongsvinger.

Dansk