Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Namsos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Namsos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Namsos miniguide

Namsos
Biludlejning Namsos

Namsos er en kystby beliggende i spidsen for Namsen område i Nord-Trøndelag amt. Byen har 9400 indbyggere (2009), og er en vigtig handel center for regionen.Omkringliggende Namsos er flere lavere toppe, der er populære destinationer – herunder bjerg Bjørumsklompen (114 m). Fra topmødet har en fantastisk udsigt over byen. Grundlagt i 1845, da den første industrielle tømmer operationer begyndte.I dag er kun ét savværk stadig opererer.

I dag Namsos er måske bedst kendt som rock og kultur – med dens populær årlige rockfestival.

Af turistattraktioner i byens “Spillum Dampsaga & høvleri – Norsk Savværk Museum” er et populært turist attraktioner. Dette er et levende museum og en industriel kulturarv. Den County Museum er et besøg værd, et kunstgalleri beliggende i Namsos Kultur. Udendørs er en stor skulpturpark.

Namdal Museet har også mange besøgende – en udendørs museum, som ligger 1,5 km uden for centrum, som har flere ældre bygninger fra 1700 – og 1800-tallet.Der er også et hospital museum udstilling.

Oasis er en turistattraktion i Namsos indsats for hele familien. Dette er en af Europas største svømmehaller i bjergene, med vandrutschebane, jacuzzi, motionsrum, café osv.

Regional Airport Namsos Airport – Høknesøra ligger 4 km øst for centrum.

De nord-norske kommune ligger Ofotfjorden Narvik i Nordnorge – og er det regionale center i distriktet Ofoten. Kommunen grænser til Sverige mod øst og syd.