Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Namsos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Namsos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Namsos miniguide

Namsos

Biludlejning Namsos

Namsos er en kystby beliggende i spidsen for Namsen område i Nord-Trøndelag amt. Byen har 9400 indbyggere (2009), og er en vigtig handel center for regionen.Omkringliggende Namsos er flere lavere toppe, der er populære destinationer – herunder bjerg Bjørumsklompen (114 m). Fra topmødet har en fantastisk udsigt over byen. Grundlagt i 1845, da den første industrielle tømmer operationer begyndte.I dag er kun ét savværk stadig opererer.

I dag Namsos er måske bedst kendt som rock og kultur – med dens populær årlige rockfestival.

Af turistattraktioner i byens “Spillum Dampsaga & høvleri – Norsk Savværk Museum” er et populært turist attraktioner. Dette er et levende museum og en industriel kulturarv. Den County Museum er et besøg værd, et kunstgalleri beliggende i Namsos Kultur. Udendørs er en stor skulpturpark.

Namdal Museet har også mange besøgende – en udendørs museum, som ligger 1,5 km uden for centrum, som har flere ældre bygninger fra 1700 – og 1800-tallet.Der er også et hospital museum udstilling.

Oasis er en turistattraktion i Namsos indsats for hele familien. Dette er en af Europas største svømmehaller i bjergene, med vandrutschebane, jacuzzi, motionsrum, café osv.

Regional Airport Namsos Airport – Høknesøra ligger 4 km øst for centrum.

De nord-norske kommune ligger Ofotfjorden Narvik i Nordnorge – og er det regionale center i distriktet Ofoten. Kommunen grænser til Sverige mod øst og syd.

Dansk