Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Førde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Førde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Førde miniguide

Førde
Biludlejning Førde

Førde er leder af Førde fjorden i den vestlige norske Amt Sogn og Fjordane, og er omgivet af bjerge. Befolkningen er ca. 12 tusind (2009), og status er opnået i 1997.

Førde er beliggende i meget naturskønne omgivelser ved mundingen af floden Jølstra, der stiger i Jølstravatn – og muligheder for varierede udendørs og naturoplevelser er meget gode. City er også præget af byen har haft en hurtig vækst i de seneste år – og er domineret af store varehuse.

Blandt de seværdigheder i byen til det indre af kirken Førde (1885) nævnt. Der er nemlig flere vidunderlige spiller, som er væsentligt ældre end kirken. Altertavlen fra 1642 betragtes som en af de fineste hellige værker fra barokken. Prædikestolen og flere malerier fra 1600-tallet. Selv ældre historie kan opleve lidt uden for centrum, hvor Vie nedgravning Viking er en populær turist attraktioner. Desuden gård Bruland – en fredet bygning, typisk vestlige embedsmand ret fra ca. 1750 – et besøg værd.

Førde har satset stort på kunst og kultur, og fra den såkaldte “Udstilling Square i midten af den når den længste sten skulptur i 65 meters længde ned til Jølstra. Det hedder “laks” og er lavet af den danske kunstner Jørn Rønnau. Tæt er også en skulptur, der afbilder det fornødne Førde kunstner Oddvar Torsheim. Førde vigtigste bygning er Førde House (1976), såsom omfatter en swimmingpool med vandrutschebane, County Library, koncertsal, kunstgalleri, kunst workshops og fase af Sogn og Fjordane Teater.Nævnes skal også Sogn og Sidst danskere Art Museum er beliggende i Førde.
Den største begivenhed i byen er Førde International Folk Music – den største af sin art – som afholdes hvert år i juli.

Regional Airport Førde Airport – Bringeland har faste ruter til Bergen (Flesland) og Oslo (Gardermoen), og er beliggende 12 km sydvest for centrum