Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Førde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Førde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Førde miniguide

Førde

Biludlejning Førde

Førde er leder af Førde fjorden i den vestlige norske Amt Sogn og Fjordane, og er omgivet af bjerge. Befolkningen er ca. 12 tusind (2009), og status er opnået i 1997.

Førde er beliggende i meget naturskønne omgivelser ved mundingen af floden Jølstra, der stiger i Jølstravatn – og muligheder for varierede udendørs og naturoplevelser er meget gode. City er også præget af byen har haft en hurtig vækst i de seneste år – og er domineret af store varehuse.

Blandt de seværdigheder i byen til det indre af kirken Førde (1885) nævnt. Der er nemlig flere vidunderlige spiller, som er væsentligt ældre end kirken. Altertavlen fra 1642 betragtes som en af de fineste hellige værker fra barokken. Prædikestolen og flere malerier fra 1600-tallet. Selv ældre historie kan opleve lidt uden for centrum, hvor Vie nedgravning Viking er en populær turist attraktioner. Desuden gård Bruland – en fredet bygning, typisk vestlige embedsmand ret fra ca. 1750 – et besøg værd.

Førde har satset stort på kunst og kultur, og fra den såkaldte “Udstilling Square i midten af den når den længste sten skulptur i 65 meters længde ned til Jølstra. Det hedder “laks” og er lavet af den danske kunstner Jørn Rønnau. Tæt er også en skulptur, der afbilder det fornødne Førde kunstner Oddvar Torsheim. Førde vigtigste bygning er Førde House (1976), såsom omfatter en swimmingpool med vandrutschebane, County Library, koncertsal, kunstgalleri, kunst workshops og fase af Sogn og Fjordane Teater.Nævnes skal også Sogn og Sidst danskere Art Museum er beliggende i Førde.
Den største begivenhed i byen er Førde International Folk Music – den største af sin art – som afholdes hvert år i juli.

Regional Airport Førde Airport – Bringeland har faste ruter til Bergen (Flesland) og Oslo (Gardermoen), og er beliggende 12 km sydvest for centrum

Dansk