Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Glomfjord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Glomfjord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Glomfjord miniguide

Billeje Glomfjord

Biludlejning Glomfjord

Glomfjord placeret næsten i spidsen for den næsten 20 km lange Glomfjorden i Meløy i Nordland amt. De fleste grundlæggende rejser det stejle bjergside Fyken de 883 meter op i luften. Her finder vi også Glomfjord kraftværker – kendt i forbindelse med de allierede sabotage kampagnen “Operation Musk Dunder” under 2 World War II. Landsbyen har omkring Glomfjord. 1200 indbyggere (2009), og en af de smukkeste vejstrækninger – “Coastal Route” (Rute 17) – som passerer centrum.

Glomfjord forbundet af mange primært med industrien, da en af Nordens største industrielle områder (Glomfjord industripark) ligger her. Men området er også rig på muligheder for unikke naturoplevelser. Den nærmeste del af det andet største gletscher – Svartisen – er tæt på 2 mil sydøst for Glomfjord. Lige uden for bymidten er også betydeligt mindre Glombreen, hvor vi også finde de 1.200 meter høje bjerg Istind. Den fastslog både gletscheren og bjergvandring i området. Meløy har også en smuk kystlinje, hvor det er muligt at holde ferie som “øyhopper.

Glomfjord største attraktion er Glomfjord Resort, der ligger en kort afstand fra landsbyen. Der er også velegnede til snowboarding aktiviteter, og anlægget er præget af magasinet “Free Flow” som en af de bedste skiløb spillesteder i Norge.

Den nærmeste lufthavn Bodø Lufthavn , som ligger 54 km nordvest for Glomfjord

Dansk