Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Glomfjord

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Glomfjord inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Glomfjord miniguide

Billeje Glomfjord
Biludlejning Glomfjord

Glomfjord placeret næsten i spidsen for den næsten 20 km lange Glomfjorden i Meløy i Nordland amt. De fleste grundlæggende rejser det stejle bjergside Fyken de 883 meter op i luften. Her finder vi også Glomfjord kraftværker – kendt i forbindelse med de allierede sabotage kampagnen “Operation Musk Dunder” under 2 World War II. Landsbyen har omkring Glomfjord. 1200 indbyggere (2009), og en af de smukkeste vejstrækninger – “Coastal Route” (Rute 17) – som passerer centrum.

Glomfjord forbundet af mange primært med industrien, da en af Nordens største industrielle områder (Glomfjord industripark) ligger her. Men området er også rig på muligheder for unikke naturoplevelser. Den nærmeste del af det andet største gletscher – Svartisen – er tæt på 2 mil sydøst for Glomfjord. Lige uden for bymidten er også betydeligt mindre Glombreen, hvor vi også finde de 1.200 meter høje bjerg Istind. Den fastslog både gletscheren og bjergvandring i området. Meløy har også en smuk kystlinje, hvor det er muligt at holde ferie som “øyhopper.

Glomfjord største attraktion er Glomfjord Resort, der ligger en kort afstand fra landsbyen. Der er også velegnede til snowboarding aktiviteter, og anlægget er præget af magasinet “Free Flow” som en af de bedste skiløb spillesteder i Norge.

Den nærmeste lufthavn Bodø Lufthavn, som ligger 54 km nordvest for Glomfjord