Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Grimstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grimstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grimstad miniguide

Billeje Grimstad
Biludlejning Grimstad

Grimstad er en by med ca. 20.000 indbyggere (2009), der er i den norske sydkyst – specielt i Aust-Agder amt. Den modtog byen status i 1816, og historien er tæt knyttet til skibsbygning og skibsfart. Der er stadig skibsfarten og maritime industrier vigtigt for byen.

Grimstad ellers ofte kaldet “Poetry Ernes by”, fordi Norges to internationalt berømte forfattere – Henrik Ibsen og Knut Hamsun på forskellige måder har præget byen med hans tilstedeværelse. Ibsen var et apotek internere her, når han debuterede som dramatiker i 1850 – og Hamsun boede på sin gård Nørholm praksis fra 1918 indtil sin død i 1952.
Grimstad byens museer har mere specialenheder, hvor “flagskib” er Ibsen Museum, som befinder sig i Ibsen House (i Henrik Ibsen’s gade, naturligvis). Ibsen House (bygget i 1758) omfatter en autentisk apotek fra sin tid i byen, og er Norges ældste Ibsen museum (åbnet i 1916).Reimanngården (hvor der var en farmaceut, der arbejdede i Ibsen) er en træ kompleks af 1750’s, såsom huse showrooms for Grimstad Kunstforening.

Af de øvrige museum afdelinger behov Grimstad Maritime Museum nævnt. Det har til huse i en tidligere skibsværft. Og Dømmesmoen stranden lige nord for centrum, den norske havebrug museum – med den tidligere regering gartneri skole nærmeste nabo. Der er også en smuk park, hvor du kan opleve de 500 år gamle egetræ fjer. I nærheden ligger Church of Eden – en stenkirke bygget i 1100-tallet, i et område, som ellers indeholder en række gravhøje og andre historiske levn.
I skoven af Eden i kirken er regionens mest spektakulære etape (udendørs) – Fjæreheia – bygget i en tidligere granit stenbrud. Og det skal selvfølgelig nævnes, at Grimstad, den norske by med de mest solrige dage om året, har smukke strande både vest og øst for centrum.

Den nærmeste lufthavn er Kristiansand Lufthavn – Kjevik, der ligger 34 km sydvest for Grimstad.