Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Grimstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grimstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grimstad miniguide

Billeje Grimstad

Biludlejning Grimstad

Grimstad er en by med ca. 20.000 indbyggere (2009), der er i den norske sydkyst – specielt i Aust-Agder amt. Den modtog byen status i 1816, og historien er tæt knyttet til skibsbygning og skibsfart. Der er stadig skibsfarten og maritime industrier vigtigt for byen.

Grimstad ellers ofte kaldet “Poetry Ernes by”, fordi Norges to internationalt berømte forfattere – Henrik Ibsen og Knut Hamsun på forskellige måder har præget byen med hans tilstedeværelse. Ibsen var et apotek internere her, når han debuterede som dramatiker i 1850 – og Hamsun boede på sin gård Nørholm praksis fra 1918 indtil sin død i 1952.
Grimstad byens museer har mere specialenheder, hvor “flagskib” er Ibsen Museum, som befinder sig i Ibsen House (i Henrik Ibsen’s gade, naturligvis). Ibsen House (bygget i 1758) omfatter en autentisk apotek fra sin tid i byen, og er Norges ældste Ibsen museum (åbnet i 1916).Reimanngården (hvor der var en farmaceut, der arbejdede i Ibsen) er en træ kompleks af 1750’s, såsom huse showrooms for Grimstad Kunstforening.

Af de øvrige museum afdelinger behov Grimstad Maritime Museum nævnt. Det har til huse i en tidligere skibsværft. Og Dømmesmoen stranden lige nord for centrum, den norske havebrug museum – med den tidligere regering gartneri skole nærmeste nabo. Der er også en smuk park, hvor du kan opleve de 500 år gamle egetræ fjer. I nærheden ligger Church of Eden – en stenkirke bygget i 1100-tallet, i et område, som ellers indeholder en række gravhøje og andre historiske levn.
I skoven af Eden i kirken er regionens mest spektakulære etape (udendørs) – Fjæreheia – bygget i en tidligere granit stenbrud. Og det skal selvfølgelig nævnes, at Grimstad, den norske by med de mest solrige dage om året, har smukke strande både vest og øst for centrum.

Den nærmeste lufthavn er Kristiansand Lufthavn – Kjevik , der ligger 34 km sydvest for Grimstad.

Dansk