Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Larvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Larvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Larvik miniguide

Larvik
Biludlejning Larvik

Larvik (23.600 indbyggere i 2007) beliggende i det sydøstlige Norge i Larvik Fjord (som løber ud i Skagerrak), og hører til Vestfold Amt.Larvik blev chartret i 1671, og de vigtigste levebrød var på det tidspunkt træhandel, skibsbygning og skibsfart.Senere i 1930’erne var byen en alsidig industriel vækst.

Fra havnen i Larvik er bilfergeforbindelse til Hirtshals i Danmark, og E18 passerer også nord for centrum.
Byens ældste bygninger ligger på Tollerodden – og der er flere historiske turistattraktioner. De mest besøgte Larvik kirke fra 1677, Larvik Hospital fra 1762 og den gamle Customs House of 1712 – som i dag huser byens maritime museum.Området er også den smukke palæ i barok stil fra 1674.

Andre turistattraktioner i byen Larvik Museum – et lokalhistorisk museum med udstillinger om byens marine og industrielle historie, Beechwood – et rekreativt område med et stort vandrestier, park med Fritzøe Fritzøehus – som er en gård fra 1860’erne.

Larvik er også en stor udvej i sommer, med klipper og strande, campingpladser og havne, der har en myldrende småbåtliv. Larvik har en dejlig forretning distrikt med butikker, caféer og restauranter.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp, som ligger 22 km øst for Larvik