Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Larvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Larvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Larvik miniguide

Larvik

Biludlejning Larvik

Larvik (23.600 indbyggere i 2007) beliggende i det sydøstlige Norge i Larvik Fjord (som løber ud i Skagerrak), og hører til Vestfold Amt.Larvik blev chartret i 1671, og de vigtigste levebrød var på det tidspunkt træhandel, skibsbygning og skibsfart.Senere i 1930’erne var byen en alsidig industriel vækst.

Fra havnen i Larvik er bilfergeforbindelse til Hirtshals i Danmark, og E18 passerer også nord for centrum.
Byens ældste bygninger ligger på Tollerodden – og der er flere historiske turistattraktioner. De mest besøgte Larvik kirke fra 1677, Larvik Hospital fra 1762 og den gamle Customs House of 1712 – som i dag huser byens maritime museum.Området er også den smukke palæ i barok stil fra 1674.

Andre turistattraktioner i byen Larvik Museum – et lokalhistorisk museum med udstillinger om byens marine og industrielle historie, Beechwood – et rekreativt område med et stort vandrestier, park med Fritzøe Fritzøehus – som er en gård fra 1860’erne.

Larvik er også en stor udvej i sommer, med klipper og strande, campingpladser og havne, der har en myldrende småbåtliv. Larvik har en dejlig forretning distrikt med butikker, caféer og restauranter.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp , som ligger 22 km øst for Larvik

Dansk