Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lyngdal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lyngdal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lyngdal miniguide

Billeje Lyngdal
Biludlejning Lyngdal

Lyngdal er en kommune i Vest-Agder amt i det sydlige Norge, har 7.700 indbyggere (2009). Lyngdal modtaget by status i 2001, og er et vigtigt handelscentrum for regionen. Byen har en fantastisk beliggenhed med nærhed til havet, flere søer og bakker. Det højeste punkt er Kalåsknipen, hvilket er 506 m.

Biggest turistattraktion i syd Lyngdal badeværelse, beliggende ved Rosfjord, og er et populært vandland for hele familien med bølge pool, et kraftværk, jacuzzi, vandrutsjebaner, sport pool, børnepool og fritidshjem.

Andre seværdigheder og omegn er Lyngdal Lyngdal Landbruget Museum med sin lokale historie udstilling, Kvås kirke fra 1836, Klokkergården Museum (et museum med en sådanNorges mindste postkontor og en skole museum) og Lyngdal kirke fra 1848. Bag kirken er stadig syv store gravhøje, der sandsynligvis stammer fra den tidlige jernalder og vikingetid.
Både i Rosfjord og Lyngdal fjord er imponerende svømning med sandstrande.

Lyngdal er også vært for “Dyret kiggede” – en årlig fesjåfestival med utallige boder, som finder sted den første weekend i september. Animal set har traditioner går helt tilbage til 1857, og stadig er en populær begivenhed for både besøgende og lokale.Ud over de boder er en rigtig markedsplads ingrediens i dyreforsøg set.

Den nærmeste lufthavn er Kristiansand Lufthavn – Kjevik, der ligger 89 km øst for Lyngdal.