Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lyngdal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lyngdal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lyngdal miniguide

Billeje Lyngdal

Biludlejning Lyngdal

Lyngdal er en kommune i Vest-Agder amt i det sydlige Norge, har 7.700 indbyggere (2009). Lyngdal modtaget by status i 2001, og er et vigtigt handelscentrum for regionen. Byen har en fantastisk beliggenhed med nærhed til havet, flere søer og bakker. Det højeste punkt er Kalåsknipen, hvilket er 506 m.

Biggest turistattraktion i syd Lyngdal badeværelse, beliggende ved Rosfjord, og er et populært vandland for hele familien med bølge pool, et kraftværk, jacuzzi, vandrutsjebaner, sport pool, børnepool og fritidshjem.

Andre seværdigheder og omegn er Lyngdal Lyngdal Landbruget Museum med sin lokale historie udstilling, Kvås kirke fra 1836, Klokkergården Museum (et museum med en sådanNorges mindste postkontor og en skole museum) og Lyngdal kirke fra 1848. Bag kirken er stadig syv store gravhøje, der sandsynligvis stammer fra den tidlige jernalder og vikingetid.
Både i Rosfjord og Lyngdal fjord er imponerende svømning med sandstrande.

Lyngdal er også vært for “Dyret kiggede” – en årlig fesjåfestival med utallige boder, som finder sted den første weekend i september. Animal set har traditioner går helt tilbage til 1857, og stadig er en populær begivenhed for både besøgende og lokale.Ud over de boder er en rigtig markedsplads ingrediens i dyreforsøg set.

Den nærmeste lufthavn er Kristiansand Lufthavn – Kjevik , der ligger 89 km øst for Lyngdal.

Dansk