Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mosjøen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mosjøen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mosjøen miniguide

Mosjøen

Biludlejning Mosjøen

Mosjøen er en by i Nordland amt, der ligger i spidsen for Vefsnfjord i Vefsn kommune i Norge .Byen har omkring 10.000 indbyggere (2010), og er en del af regionen og landskabet Helgeland. Mosjøen modtaget by status i 1875, og er i dag en vigtig handelscentrum og trafikknudepunkt i regionen.

Floderne og Skjerva Vefsna løber gennem byen, og Mosjoen er også ved foden af Øyfjell (818 m). Bjerget bruges ofte af turister og lokalbefolkning for vandreture, og der er stier op til varden på toppen.

Et af de vigtigste seværdigheder i den maleriske Mosjøen Sjøgata i centrum, med sin træbygninger fra 1800-tallet. Andre turistattraktioner er Dolstad kirke fra 1735, Helgeland Museum på Jacobsen Wharf i Sjøgata (en lokal historie museum med permanente og skiftende tematiske udstillinger) og Vefsn Bygdesamling om Dolstad – en gård omgivet af gamle avlsbygninger, hvor de ældste er 300 år gammel og byparken med en pavillon.
Mosjoen har også et rigt kulturliv, især i musik og kunsthåndværk.

Nordlandsbanen og E6 går Mosjoen, og byens lufthavn – Mosjøen Lufthavn – ligger 5 km syd for centrum. Herfra er der planlagt til at omfatte Tromsø og Trondheim .

Dansk