Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mosjøen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mosjøen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mosjøen miniguide

Mosjøen
Biludlejning Mosjøen

Mosjøen er en by i Nordland amt, der ligger i spidsen for Vefsnfjord i Vefsn kommune i Norge .Byen har omkring 10.000 indbyggere (2010), og er en del af regionen og landskabet Helgeland. Mosjøen modtaget by status i 1875, og er i dag en vigtig handelscentrum og trafikknudepunkt i regionen.

Floderne og Skjerva Vefsna løber gennem byen, og Mosjoen er også ved foden af Øyfjell (818 m). Bjerget bruges ofte af turister og lokalbefolkning for vandreture, og der er stier op til varden på toppen.

Et af de vigtigste seværdigheder i den maleriske Mosjøen Sjøgata i centrum, med sin træbygninger fra 1800-tallet. Andre turistattraktioner er Dolstad kirke fra 1735, Helgeland Museum på Jacobsen Wharf i Sjøgata (en lokal historie museum med permanente og skiftende tematiske udstillinger) og Vefsn Bygdesamling om Dolstad – en gård omgivet af gamle avlsbygninger, hvor de ældste er 300 år gammel og byparken med en pavillon.
Mosjoen har også et rigt kulturliv, især i musik og kunsthåndværk.

Nordlandsbanen og E6 går Mosjoen, og byens lufthavn – Mosjøen Lufthavn – ligger 5 km syd for centrum. Herfra er der planlagt til at omfatte Tromsø og Trondheim .