Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stjørdal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stjørdal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stjørdal miniguide

Billeje Stjørdal

Biludlejning Stjørdal

Stjørdal er en by med ca. 11.000 indbyggere (2010) – ligger langt syd for Nord-Trøndelag Amt – 33 miles øst for Trondheim .Stjørdal har haft byen status siden 1997, og er et vigtigt handelscentrum for regionen.

Opdagelsen af helleristninger fra stenalderen flere steder i Stjørdal – herunder af Hegra – viser, at folk har boet her meget længe, og i middelalderen var der flere store bedrifter her. Tendens til bydannelse opstod dog indtil 1700-tallet, hvor håndværkere og handlende begyndte at bevæge sig her.

Blandt de historiske seværdigheder – ud over rock carving områder – vi finder ruinerne af Steinvikholm slot, bygget i 1530 som en opholds-og fæstning for de sidste katolske ærkebiskop i Norge. Ellers Hegra slot (også kaldet Ingstad Kleiva fortsat) nævnt. Den blev rejst i kølvandet af EU i 1905, som et forsvar mod mulige angreb Sverige.
Stjørdals ældste bygning er Stjørdal kirke, bygget i slutningen af 1000’s. Det er også Norges ældste bevares fuldt ud stenbygning.

En attraktion af en anden art er Stjørdal River, der anses for en af de Mid-Norges bedste lakseelve.
En af de største lufthavne, Trondheim Lufthavn – Værnes , som ligger 3 km syd for byen ..

Dansk