Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stjørdal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stjørdal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stjørdal miniguide

Billeje Stjørdal
Biludlejning Stjørdal

Stjørdal er en by med ca. 11.000 indbyggere (2010) – ligger langt syd for Nord-Trøndelag Amt – 33 miles øst for Trondheim .Stjørdal har haft byen status siden 1997, og er et vigtigt handelscentrum for regionen.

Opdagelsen af helleristninger fra stenalderen flere steder i Stjørdal – herunder af Hegra – viser, at folk har boet her meget længe, og i middelalderen var der flere store bedrifter her. Tendens til bydannelse opstod dog indtil 1700-tallet, hvor håndværkere og handlende begyndte at bevæge sig her.

Blandt de historiske seværdigheder – ud over rock carving områder – vi finder ruinerne af Steinvikholm slot, bygget i 1530 som en opholds-og fæstning for de sidste katolske ærkebiskop i Norge. Ellers Hegra slot (også kaldet Ingstad Kleiva fortsat) nævnt. Den blev rejst i kølvandet af EU i 1905, som et forsvar mod mulige angreb Sverige.
Stjørdals ældste bygning er Stjørdal kirke, bygget i slutningen af 1000’s. Det er også Norges ældste bevares fuldt ud stenbygning.

En attraktion af en anden art er Stjørdal River, der anses for en af de Mid-Norges bedste lakseelve.
En af de største lufthavne, Trondheim Lufthavn – Værnes, som ligger 3 km syd for byen ..