Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bardufoss

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bardufoss inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bardufoss miniguide

Bardufoss
Biludlejning Bardufoss

Bardufoss er det administrative center for Målselv kommune, der ligger øst for den nordlige norske amtet Troms – grænsen til Sverige .Landsbyen har omkring Bardufoss. 2250 indbyggere (2009), og er kendt for sin centrale betydning for den norske militær.

I Bardufoss er Defence færdigheder og uddannelse (Military Academy) – og der er også tre militære lejre i nærheden af landsbyen.

Naturen i Målselv er smukt, og Bardufoss er et godt udgangspunkt for fritidsaktiviteter i området. Blandt attraktionerne er følgende mest populære: The Polar Swimming (den nordligste vandland), Målselv vandfaldet (det norske nationale vandfald, hvilket er lidt øst for landsbyen) og Upper Dividalen National – ca. 70 km sydøst for Bardufoss, lige ved den svenske grænse.

Det kan også nævnes, at forvaltningen af Mid-Troms Museum, der har afdelinger flere steder i den midterste del af Troms, som ligger i Bardufoss.

Bardufoss Airport er en kombineret militær og civile lufthavne, som har faste ruter til Oslo (Gardermoen) .