Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bardufoss

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bardufoss inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bardufoss miniguide

Bardufoss

Biludlejning Bardufoss

Bardufoss er det administrative center for Målselv kommune, der ligger øst for den nordlige norske amtet Troms – grænsen til Sverige .Landsbyen har omkring Bardufoss. 2250 indbyggere (2009), og er kendt for sin centrale betydning for den norske militær.

I Bardufoss er Defence færdigheder og uddannelse (Military Academy) – og der er også tre militære lejre i nærheden af landsbyen.

Naturen i Målselv er smukt, og Bardufoss er et godt udgangspunkt for fritidsaktiviteter i området. Blandt attraktionerne er følgende mest populære: The Polar Swimming (den nordligste vandland), Målselv vandfaldet (det norske nationale vandfald, hvilket er lidt øst for landsbyen) og Upper Dividalen National – ca. 70 km sydøst for Bardufoss, lige ved den svenske grænse.

Det kan også nævnes, at forvaltningen af Mid-Troms Museum, der har afdelinger flere steder i den midterste del af Troms, som ligger i Bardufoss.

Bardufoss Airport er en kombineret militær og civile lufthavne, som har faste ruter til Oslo (Gardermoen) .

Dansk