Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hammerfest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hammerfest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hammerfest miniguide

Hammerfest

Biludlejning Hammerfest

Hammerfest ligger i Finnmark i Nordnorge , og har ca 9.500 indbyggere (2009).Det er beliggende på Kvaløya, som er forbundet til fastlandet med Kvalsund bro.

Hammerfest er verdens nordligste byer, og er beliggende nord for polarcirklen. Mange turister der besøger byen i løbet af sommeren, vil derfor opleve midnatssolen. Hammerfest er også en af de ældste byer i det nordlige Norge, og modtog byen status i 1789.

Fra Hammerfest er færgen til en række steder i det nordlige Norge , og byen er også anløbshavn for Hurtigruten (som opererer mellem Bergen og Kirkenes ).

Byens turist attraktioner er primært arktiske natur med kyster, bjerge og fjorde, samt at skære i gården med sin smukke øer. Desuden har en gode muligheder for fiskeri og sejlads og et væld af fritidsaktiviteter.

Andre berømte turistattraktioner omfatter Hammerfest kirke fra 1961 – med sin særegne arkitektur, St. Michael’s Church fra 1958 – verdens nordligste katolske kirke og Meridian Support (Kendt som “Struve Meridian Support”) – et monument fra 1856 til minde om den første internationale måling af jordens form og størrelse.Monumentet er opført på UNESCO’s World Heritage List.

En anden attraktion er museet for Genopbygning, som er et museum, der dokumenterer konsekvenserne af tvungen evakuering i løbet af de 2 World War II og genopbygning af den region i efterkrigstiden.

Byens regional lufthavn – Hammerfest lufthavn – ligger 3,5 km nord for centrum.

Dansk