Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hammerfest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hammerfest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hammerfest miniguide

Hammerfest
Biludlejning Hammerfest

Hammerfest ligger i Finnmark i Nordnorge, og har ca 9.500 indbyggere (2009).Det er beliggende på Kvaløya, som er forbundet til fastlandet med Kvalsund bro.

Hammerfest er verdens nordligste byer, og er beliggende nord for polarcirklen. Mange turister der besøger byen i løbet af sommeren, vil derfor opleve midnatssolen. Hammerfest er også en af de ældste byer i det nordlige Norge, og modtog byen status i 1789.

Fra Hammerfest er færgen til en række steder i det nordlige Norge, og byen er også anløbshavn for Hurtigruten (som opererer mellem Bergen og Kirkenes ).

Byens turist attraktioner er primært arktiske natur med kyster, bjerge og fjorde, samt at skære i gården med sin smukke øer. Desuden har en gode muligheder for fiskeri og sejlads og et væld af fritidsaktiviteter.

Andre berømte turistattraktioner omfatter Hammerfest kirke fra 1961 – med sin særegne arkitektur, St. Michael’s Church fra 1958 – verdens nordligste katolske kirke og Meridian Support (Kendt som “Struve Meridian Support”) – et monument fra 1856 til minde om den første internationale måling af jordens form og størrelse.Monumentet er opført på UNESCO’s World Heritage List.

En anden attraktion er museet for Genopbygning, som er et museum, der dokumenterer konsekvenserne af tvungen evakuering i løbet af de 2 World War II og genopbygning af den region i efterkrigstiden.

Byens regional lufthavn – Hammerfest lufthavn – ligger 3,5 km nord for centrum.