Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Egersund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Egersund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Egersund miniguide

Billeje Egersund
Biludlejning Egersund

Egersund placeret på land sydvestlige kyst – langt sydpå i Rogaland amt, nær grænsen til nabolandet Amt Vest-Agder. (Ca. 40 minutter i bil fra Stavanger .)Egersund har omkring 10.000 indbyggere (2009), og det administrative center for Egersund, Norge.

Der har været arkæologiske fund, der viser, at folk har boet i Egersund området siden stenalderen – og i slutningen af 1200.tallet var der to kirker her. Egersund har haft status af en by fra 1798.

Egersund center har en af de største koncentrationer i byerne træbygninger i Norge – og er derfor betegnes som forældet sikkerhed området. Blandt andre attraktioner er der et par museer bl.a. skal nævnes: Dalane Folk Museum (en egnsmuseum Dalane region, Egersund er en del) og Egersund Fayancemuseum (dokumenterer byens traditionelle produktion af fayance og porcelæn).

En helt speciel attraktion er Stop læser Einan – en mere end 1000 år gamle sten cirkel lige uden for centrum, som er blevet sammenlignet med Englands berømte “Stonehenge” (men i en meget mindre version).

Nærmeste internationale lufthavn Sola Airport, der ligger 69 km sydvest for Egersund.