Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Egersund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Egersund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Egersund miniguide

Billeje Egersund

Biludlejning Egersund

Egersund placeret på land sydvestlige kyst – langt sydpå i Rogaland amt, nær grænsen til nabolandet Amt Vest-Agder. (Ca. 40 minutter i bil fra Stavanger .)Egersund har omkring 10.000 indbyggere (2009), og det administrative center for Egersund, Norge.

Der har været arkæologiske fund, der viser, at folk har boet i Egersund området siden stenalderen – og i slutningen af 1200.tallet var der to kirker her. Egersund har haft status af en by fra 1798.

Egersund center har en af de største koncentrationer i byerne træbygninger i Norge – og er derfor betegnes som forældet sikkerhed området. Blandt andre attraktioner er der et par museer bl.a. skal nævnes: Dalane Folk Museum (en egnsmuseum Dalane region, Egersund er en del) og Egersund Fayancemuseum (dokumenterer byens traditionelle produktion af fayance og porcelæn).

En helt speciel attraktion er Stop læser Einan – en mere end 1000 år gamle sten cirkel lige uden for centrum, som er blevet sammenlignet med Englands berømte “Stonehenge” (men i en meget mindre version).

Nærmeste internationale lufthavn Sola Airport , der ligger 69 km sydvest for Egersund.

Dansk