Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stathelle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stathelle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stathelle miniguide

Stathelle
Biludlejning Stathelle

Den lille by Stathelle er Bamble kommune – Telemark Amt – ca. 160 km sydvest for Oslo .Stathelle har omkring 8000 indbyggere (2008), og er der, hvor Langesund område, Frierfjorden og Eidangerfjord mødes – på den inderste del af Langesund halvøen.

Brevik Bridge (Highway 354) og Grenland Bridge (E18) er placeret lige ved siden Stathelle.
Den historiske centrum af Stathelle er en turistattraktion, med sine smalle gader og træbygninger fra 1830’erne. Der er også en god shopping center med en lang række butikker, og i den vestlige ende af Brevik bro ligger “Brotorvet Shopping Center” – med i alt 43 butikker og restauranter.

Ellers Stathelle et populært sted for fritidsaktiviteter som sejlsport og fiskeri, og der er gode bade i sommer.
I Bamble kommune er St. Olav’s Church, som er et besøg værd. Her kan du se ruinerne af en gammel middelalderkirke fra 1150, og en lille side kapel – Maria Chapel – er åben for offentligheden hele året rundt.

Nabobyen Langesund er spidsen af halvøen Langesund – 6,6 km sydøst for Stathelle.Her kan man bl.a. besøge Bamble Coastal Museum (i en takkede log bygning fra 1700-tallet) – hvilke dokumenter distriktets maritime historie fiskeri, skibsbygning og skibsfart. Museet har også en udstilling af malerier og kunsthåndværk.
Quality Hotel & Resort skære i landbrugsstøtten i havet har også en stor vandpark, som er en attraktion for hele familien. Der er vandrutschebaner, swimming pool, jacuzzi og sauna.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp, der ligger 55 km nordøst for Stathelle.