Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stathelle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stathelle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stathelle miniguide

Stathelle

Biludlejning Stathelle

Den lille by Stathelle er Bamble kommune – Telemark Amt – ca. 160 km sydvest for Oslo .Stathelle har omkring 8000 indbyggere (2008), og er der, hvor Langesund område, Frierfjorden og Eidangerfjord mødes – på den inderste del af Langesund halvøen.

Brevik Bridge (Highway 354) og Grenland Bridge (E18) er placeret lige ved siden Stathelle.
Den historiske centrum af Stathelle er en turistattraktion, med sine smalle gader og træbygninger fra 1830’erne. Der er også en god shopping center med en lang række butikker, og i den vestlige ende af Brevik bro ligger “Brotorvet Shopping Center” – med i alt 43 butikker og restauranter.

Ellers Stathelle et populært sted for fritidsaktiviteter som sejlsport og fiskeri, og der er gode bade i sommer.
I Bamble kommune er St. Olav’s Church, som er et besøg værd. Her kan du se ruinerne af en gammel middelalderkirke fra 1150, og en lille side kapel – Maria Chapel – er åben for offentligheden hele året rundt.

Nabobyen Langesund er spidsen af halvøen Langesund – 6,6 km sydøst for Stathelle.Her kan man bl.a. besøge Bamble Coastal Museum (i en takkede log bygning fra 1700-tallet) – hvilke dokumenter distriktets maritime historie fiskeri, skibsbygning og skibsfart. Museet har også en udstilling af malerier og kunsthåndværk.
Quality Hotel & Resort skære i landbrugsstøtten i havet har også en stor vandpark, som er en attraktion for hele familien. Der er vandrutschebaner, swimming pool, jacuzzi og sauna.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord – Torp , der ligger 55 km nordøst for Stathelle.

Dansk