Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ski

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ski inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ski miniguide

Ski

Biludlejning Ski

Skil (12 700 indbyggere i 2008) ligger i Akershus Amt – 30 miles syd for Norges hovedstad Oslo , og er det administrative centrum af Ski.Sne, der blev givet byen status i 2004, er et kommercielt center for regionen.
Landskabet i kommunen er kendetegnet ved bakkede skovområder og store landbrugsområder.
Ski er måske mest kendt for at være en jernbane og en vigtig jernbane hub for Oslo-området .

Der har været nogle historiske opdagelser i Ski – herunder stenalderen 11 tusind år gammel fundet på den lille stykke tid og flere gravhøje fra vikingetiden på Jensen gården.

Af turistattraktioner at stå på ski-in og Kultur Center er opkaldt, hvor blandt andre, kan se Waldemarhøybygningen – en station hus fra 1889 – og Ustvedthuset fra 1740.

Også Ski kirke og Kråkstad kirke er et besøg værd. Begge er bygget af sten i midten 1100’s.
Ski Big Center er et af Norges største varehuse (145 butikker) – og har også en biograf, konference hotel, bibliotek, bowlingcenter osv.

Tusenfryd – en af Norges største turistattraktioner – er ca. 7 km nordvest for ski center.Dette er en forlystelsespark med blandt andet rulle-coaster, forlystelser og vandrutsjebaner.

De europæiske veje E6 og E18 passerer gennem kommunen.

Den nærmeste lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen , som ligger ca. 70 km nord for ski center.

Dansk