Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Haugesund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Haugesund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Haugesund miniguide

Haugesund

Biludlejning Haugesund

Haugesund ligger i Rogaland Amt på den sydvestlige kyst af Norge .Byen har omkring 34.000 indbyggere (2010), og de fleste vigtige industrier er fiskeri, søfart og industri. Haugesund er en stor handelsplads for den nordlige del af Rogaland, og fra havnen er færgeforbindelse til en lang række andre steder i amtet – herunder Stavanger .

Haugesund har flere turistattraktioner – herunder Vor Frelsers Kirke fra 1901 i nygotisk stil, Skare kirke fra 1858, City Hall fra 1931 i nyklassicistisk stil, City Hall Park, Haugesund Art Gallery (med udstilling af vestlige kunst fra 1800 – og 1900’s til den dag i dag), Karmsund Folk Museum (Kultur indsamling af vægt på landbrug, skibsfart, fiskeri og håndværk) – og Dokken, Open Air Museum – en lokalhistorisk museum.

National Monument Haraldshaugen (“Harald support”) fra 1872 er en anden populær attraktion. Dette er opført 3 km nord for centrum og er en påmindelse om de vikingekonge Harald Hårfagre indsamling af Norge i 872 e.Kr.
Haugesund er berømt for sin årlige begivenheder, herunder Den norske International Film Festival med fordelingen af Amanda Award og Jazz Festival, som begge finder sted i august.

Ellers Haugesund tilbyder smukke landskaber og rekreative områder, strande og venlige butikker, caféer og restauranter.

Haugesund Lufthavn ligger i Karmøy, ca. 14 km syd for centrum.

Dansk