Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Haugesund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Haugesund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Haugesund miniguide

Haugesund
Biludlejning Haugesund

Haugesund ligger i Rogaland Amt på den sydvestlige kyst af Norge .Byen har omkring 34.000 indbyggere (2010), og de fleste vigtige industrier er fiskeri, søfart og industri. Haugesund er en stor handelsplads for den nordlige del af Rogaland, og fra havnen er færgeforbindelse til en lang række andre steder i amtet – herunder Stavanger .

Haugesund har flere turistattraktioner – herunder Vor Frelsers Kirke fra 1901 i nygotisk stil, Skare kirke fra 1858, City Hall fra 1931 i nyklassicistisk stil, City Hall Park, Haugesund Art Gallery (med udstilling af vestlige kunst fra 1800 – og 1900’s til den dag i dag), Karmsund Folk Museum (Kultur indsamling af vægt på landbrug, skibsfart, fiskeri og håndværk) – og Dokken, Open Air Museum – en lokalhistorisk museum.

National Monument Haraldshaugen (“Harald support”) fra 1872 er en anden populær attraktion. Dette er opført 3 km nord for centrum og er en påmindelse om de vikingekonge Harald Hårfagre indsamling af Norge i 872 e.Kr.
Haugesund er berømt for sin årlige begivenheder, herunder Den norske International Film Festival med fordelingen af Amanda Award og Jazz Festival, som begge finder sted i august.

Ellers Haugesund tilbyder smukke landskaber og rekreative områder, strande og venlige butikker, caféer og restauranter.

Haugesund Lufthavn ligger i Karmøy, ca. 14 km syd for centrum.