Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Haugesund Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Haugesund Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Haugesund Lufthavn miniguide

Billeje Haugesund Lufthavn

Biludlejning Haugesund Lufthavn

Haugesund Lufthavn, Karmøy (HAU) ligger ca 14 km udenfor Haugesund Karmøy.Der er en bus, der svarer til afgange og ankomster. Bilen selskaber er repræsenteret i lufthavnen, Hertz, Europcar, Sixt og Avis.

I 2008 besøger 531.728 passagerer lufthavnen. Haugesund Lufthavn betjenes af Widerøe, SAS og lavprisselskab Ryanair, såvel som flere charterselskaber. Der er direkte ruter til London , Las Palmas, Alicante , Bremen, Aberdeen og Antalya. Lufthavnen er under opførelse og vil blive afsluttet i løbet af 2010.

Haugesund Lufthavn har en cafe, toldfri butikker og på internettet. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk