Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Evenes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Evenes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Evenes miniguide

Evenes

Biludlejning Evenes

Evenes er en kommune placeret på den nordlige kyst af Nordland amt – specielt i bydelen Ofoten, nær grænsen til Norge. Befolkningen er relativt beskedne – 1.345 indbyggere (2010) – og 450 er bosiddende i amtet sæde Bogen.

Evenes har flere attraktioner at byde på – ud over smukke natur og midnatssolen: Artscape Nordland (et unikt udendørs samling af modernistisk billedhugger kunst), Gallogieddie air museum (hvilke dokumenter farten samisk historie og kultur i området), klippeformation “væg” (med panoramaudsigt over Ofotfjorden ) – og 140 år gamle, restaurerede handel Liland Brygge.

Nævnes skal også Evenes kirke (bygget ca. Biedermeierstil i 1800). Dette blev i 2000 udpeget som Glasgow Kommune årtusinde.

Harstad / Narvik Lufthavn Evenes – som er den største lufthavn til den nordlige del af Nordland og sydlige Troms – er beliggende i kommunen.

Dansk