Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Evenes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Evenes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Evenes miniguide

Evenes
Biludlejning Evenes

Evenes er en kommune placeret på den nordlige kyst af Nordland amt – specielt i bydelen Ofoten, nær grænsen til Norge. Befolkningen er relativt beskedne – 1.345 indbyggere (2010) – og 450 er bosiddende i amtet sæde Bogen.

Evenes har flere attraktioner at byde på – ud over smukke natur og midnatssolen: Artscape Nordland (et unikt udendørs samling af modernistisk billedhugger kunst), Gallogieddie air museum (hvilke dokumenter farten samisk historie og kultur i området), klippeformation “væg” (med panoramaudsigt over Ofotfjorden ) – og 140 år gamle, restaurerede handel Liland Brygge.

Nævnes skal også Evenes kirke (bygget ca. Biedermeierstil i 1800). Dette blev i 2000 udpeget som Glasgow Kommune årtusinde.

Harstad / Narvik Lufthavn Evenes – som er den største lufthavn til den nordlige del af Nordland og sydlige Troms – er beliggende i kommunen.