Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gjøvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gjøvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gjøvik miniguide

Gjøvik
Biludlejning Gjøvik

Gjøvik er beliggende i det sydlige Norge, på vestbredden af Norges største sø, søen. Med næsten 30.000 indbyggere er den største by i Gjøvik, Oppland amt. Det voksede op omkring den gamle Gjøvik gård og by status blev opnået i 1861. Gjøvik gård (opført i begyndelsen af 1800-tallet på resterne af den middelalderlige herregård Gjøvig) er i øjeblikket byens kulturelle centrum.

Blandt attraktionerne er Gjøvik Olympiske Cavern Hall (bygget i forbindelse med Vinter OL i nabobyen Lillehammer i 1994) er den største indendørs hal i bjergene (inkluderer skøjtebane, svømmehal og koncertsal).

Ellers Gjøvik hovedattraktion det gamle dampskib “Skibladner” – verdens ældste hjuldamper, der går i fast rutefart (undtagen sommermånederne). Det opfordrer på de øvrige byer omkring søen (Lillehammer, Hamar, Moelv) – og placerer Cape, Panengen og forfatningen. “Skibladner” er også brugt til chartertrafik, og er også kendt under øgenavnet “lokale folk og de hvide svane.” Det blev bygget i 1856, og kunne dermed i 2006 fejre sit 150 års jubilæum.

Andre seværdigheder i Gjøvik: Eiketunet Heritage Museum (open air museum, der ligger på en bakke ved siden af byens centrum), den Science Center Inland (tech besøgende i midten) og Fastland udendørs (a swimming pool midt i byen, med udendørs swimmingpool, dykning tårn (10 m), børnepool, volleyballbane mm).

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen, der ligger 70 km syd for Gjøvik.