Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gjøvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gjøvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gjøvik miniguide

Gjøvik

Biludlejning Gjøvik

Gjøvik er beliggende i det sydlige Norge, på vestbredden af Norges største sø, søen. Med næsten 30.000 indbyggere er den største by i Gjøvik, Oppland amt. Det voksede op omkring den gamle Gjøvik gård og by status blev opnået i 1861. Gjøvik gård (opført i begyndelsen af 1800-tallet på resterne af den middelalderlige herregård Gjøvig) er i øjeblikket byens kulturelle centrum.

Blandt attraktionerne er Gjøvik Olympiske Cavern Hall (bygget i forbindelse med Vinter OL i nabobyen Lillehammer i 1994) er den største indendørs hal i bjergene (inkluderer skøjtebane, svømmehal og koncertsal).

Ellers Gjøvik hovedattraktion det gamle dampskib “Skibladner” – verdens ældste hjuldamper, der går i fast rutefart (undtagen sommermånederne). Det opfordrer på de øvrige byer omkring søen (Lillehammer, Hamar, Moelv) – og placerer Cape, Panengen og forfatningen. “Skibladner” er også brugt til chartertrafik, og er også kendt under øgenavnet “lokale folk og de hvide svane.” Det blev bygget i 1856, og kunne dermed i 2006 fejre sit 150 års jubilæum.

Andre seværdigheder i Gjøvik: Eiketunet Heritage Museum (open air museum, der ligger på en bakke ved siden af byens centrum), den Science Center Inland (tech besøgende i midten) og Fastland udendørs (a swimming pool midt i byen, med udendørs swimmingpool, dykning tårn (10 m), børnepool, volleyballbane mm).

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen , der ligger 70 km syd for Gjøvik.

Dansk