Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stokmarknes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stokmarknes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stokmarknes miniguide

Stokmarknes

Biludlejning Stokmarknes

Stokmarknes beliggende i Nordland amt i distriktet Vesterålen, og er det administrative center for Hadsel kommune. Stokmarknes har 3100 indbyggere (2009) og modtog byen status i 2000. Det er beliggende på nordsiden af Hadseløya, og har en broforbindelse til fastlandet med Børøy Bridge og Hadsel bro.

De største kilder til indtægt for Stokmarknes’s fiskeindustri og turisme. Havnen, der er beliggende i centrum, den daglige modtagelse af Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes).

Turistattraktioner i Stokmarknes er først og fremmest North norske natur og er populær hos bjerg vandreture Storheia – hvor du har panoramaudsigt over Vesterålen og Lofoten.

Stokmarknes tæller som Coastal fødested “, og molen er Coastal Express Museum – en udstilling af Coastal forskellige epoker. Den pensionerede skib “M / S Finnmarken er en del af museet, der ligger uden for bygningen. Det er åbent for offentligheden hele året rundt.

Også Hadsel kirke fra 1824 er et besøg værd – en ottekantet kirke med en altertavle fra 1520.
Byens regional lufthavn – Stokmarknes Lufthavn – Skagen, der ligger 8 km nordøst for centrum.

Dansk