Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stokmarknes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stokmarknes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stokmarknes miniguide

Stokmarknes
Biludlejning Stokmarknes

Stokmarknes beliggende i Nordland amt i distriktet Vesterålen, og er det administrative center for Hadsel kommune. Stokmarknes har 3100 indbyggere (2009) og modtog byen status i 2000. Det er beliggende på nordsiden af Hadseløya, og har en broforbindelse til fastlandet med Børøy Bridge og Hadsel bro.

De største kilder til indtægt for Stokmarknes’s fiskeindustri og turisme. Havnen, der er beliggende i centrum, den daglige modtagelse af Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes).

Turistattraktioner i Stokmarknes er først og fremmest North norske natur og er populær hos bjerg vandreture Storheia – hvor du har panoramaudsigt over Vesterålen og Lofoten.

Stokmarknes tæller som Coastal fødested “, og molen er Coastal Express Museum – en udstilling af Coastal forskellige epoker. Den pensionerede skib “M / S Finnmarken er en del af museet, der ligger uden for bygningen. Det er åbent for offentligheden hele året rundt.

Også Hadsel kirke fra 1824 er et besøg værd – en ottekantet kirke med en altertavle fra 1520.
Byens regional lufthavn – Stokmarknes Lufthavn – Skagen, der ligger 8 km nordøst for centrum.