Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alta miniguide

Alta
Biludlejning Alta

Alta, som har ca. 13.000 indbyggere (18.500 i hele kommunen), beliggende ved Alta – vest for Finnmark, som er Norges nordligste amt.Alta blev en by så sent som i 1999, og de fleste beboere bor i eller omkring Alta – herunder Bossekop og Tverrelvdalen. Historisk, er det samiske Bossekop domineret – mens Tverrelvdalen er Kven.

Der er flere arkæologiske beviser for, at Alta har været beboet i over 9000 år. Stone Age finder i bjergene i Komsa, der dokumenterer den såkaldte Komsakulturen, anses for at være den ældste løsning resultater.

Ellers de mange helleristninger i Alta og omegn (den ældste er mere end 6000 år gamle) Altas største attraktion. De blev opdaget i 1973 og er i dag en UNESCO World Heritage List. En stor del af de ældste historie er dokumenteret i Alta Museum, som blev stemt museum i Europa i 1993. Et andet velkendt museum i Alta Tirpitz Museum – en krig museum på grundlag af 2 Anden Verdenskrig og den berømte tyske slagskib Tirpitz.
Alta er også kendt for smukke landskaber – og midnatssol om sommeren og nordlys kan ofte ses her i vinter, er populære turistattraktioner.

Alta Lufthavn er beliggende i Tverrelvdalen, 3,5 km øst for Alta.