Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alta miniguide

Alta

Biludlejning Alta

Alta, som har ca. 13.000 indbyggere (18.500 i hele kommunen), beliggende ved Alta – vest for Finnmark, som er Norges nordligste amt.Alta blev en by så sent som i 1999, og de fleste beboere bor i eller omkring Alta – herunder Bossekop og Tverrelvdalen. Historisk, er det samiske Bossekop domineret – mens Tverrelvdalen er Kven.

Der er flere arkæologiske beviser for, at Alta har været beboet i over 9000 år. Stone Age finder i bjergene i Komsa, der dokumenterer den såkaldte Komsakulturen, anses for at være den ældste løsning resultater.

Ellers de mange helleristninger i Alta og omegn (den ældste er mere end 6000 år gamle) Altas største attraktion. De blev opdaget i 1973 og er i dag en UNESCO World Heritage List. En stor del af de ældste historie er dokumenteret i Alta Museum, som blev stemt museum i Europa i 1993. Et andet velkendt museum i Alta Tirpitz Museum – en krig museum på grundlag af 2 Anden Verdenskrig og den berømte tyske slagskib Tirpitz.
Alta er også kendt for smukke landskaber – og midnatssol om sommeren og nordlys kan ofte ses her i vinter, er populære turistattraktioner.

Alta Lufthavn er beliggende i Tverrelvdalen, 3,5 km øst for Alta.

Dansk