Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vadsø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vadsø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vadsø miniguide

Vadsø
Biludlejning Vadsø

Vadsø (ca. 5000 indbyggere i 2010) beliggende i den østlige del af Finnmark, på den nordlige side af Varanger Fjord. Vadsø er både et kommercielt og administrativt centrum for Finnmark (som er den nordligste og største i området).

Vadsø havn har daglige ankomster af Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).

Allerede i 1500-tallet blev Vadsø en stor fiskerby, men undlod at byen indtil 1833.
Turistattraktioner i Vadsø er først og fremmest, det arktiske landskab med midnatssol om sommeren, friluftsliv og jagt og fiskeri. Om vinteren kan du opleve den naturbegivenhed af Aurora i Vadsø og være en del af en snescooter safari eller hundeslædekørsel.

Vadsø Museum / Ruija Hvem Museum er et besøg værd. Museet ligger i Esben gård i Outer Kvenby lidt off-center – i en norsk købmand fra 1850 – og dokumentere og formidle den multi-kulturelle historie i Norges nord-østlige grænse.Her får du et indblik i norsk, finsk, samisk og russisk kultur. I tilknytning til museet findes flere bevarede bygninger – herunder Tuomainegården.

Vadsøya Kultur Park også hører til museet – samt udstillingen “Luftskibe og både”, som er placeret på Hurtigruten kaj.
Vadsø huser flere årlige kulturelle arrangementer – herunder Krabbe Festival Polar Specatcle, og Varanger Festival – en blues og jazz festival i august.

Byens regional lufthavn – Vadsø Lufthavn – ligger 4 km øst for centrum.