Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vadsø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vadsø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vadsø miniguide

Vadsø

Biludlejning Vadsø

Vadsø (ca. 5000 indbyggere i 2010) beliggende i den østlige del af Finnmark, på den nordlige side af Varanger Fjord. Vadsø er både et kommercielt og administrativt centrum for Finnmark (som er den nordligste og største i området).

Vadsø havn har daglige ankomster af Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).

Allerede i 1500-tallet blev Vadsø en stor fiskerby, men undlod at byen indtil 1833.
Turistattraktioner i Vadsø er først og fremmest, det arktiske landskab med midnatssol om sommeren, friluftsliv og jagt og fiskeri. Om vinteren kan du opleve den naturbegivenhed af Aurora i Vadsø og være en del af en snescooter safari eller hundeslædekørsel.

Vadsø Museum / Ruija Hvem Museum er et besøg værd. Museet ligger i Esben gård i Outer Kvenby lidt off-center – i en norsk købmand fra 1850 – og dokumentere og formidle den multi-kulturelle historie i Norges nord-østlige grænse.Her får du et indblik i norsk, finsk, samisk og russisk kultur. I tilknytning til museet findes flere bevarede bygninger – herunder Tuomainegården.

Vadsøya Kultur Park også hører til museet – samt udstillingen “Luftskibe og både”, som er placeret på Hurtigruten kaj.
Vadsø huser flere årlige kulturelle arrangementer – herunder Krabbe Festival Polar Specatcle, og Varanger Festival – en blues og jazz festival i august.

Byens regional lufthavn – Vadsø Lufthavn – ligger 4 km øst for centrum.

Dansk