Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Finnsnes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Finnsnes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Finnsnes miniguide

Finnsnes

Biludlejning Finnsnes

Finnsnes det administrative center for Lenvik kommune i Troms amt – beliggende på kysten, inden for Senja ( Norges næststørste ø).Byen har omkring 5.500 indbyggere, herunder landsby Silsand på Senja, der Finnsnes i forbindelse med overtagelse af over 1000 meter lang Gisundbrua. Finnsnes modtaget status 1 Januar 2000, og markeder selv, så Tusenårsbyen.

Finnsnes er handelscentrum for en region, der tæller omkring 35.000 indbyggere, og det sætter sit præg på byen. Derfor er der gode indkøbsmuligheder her – herunder i Amfi Finnsnes shopping center, der åbnede i 2005.

I områderne omkring Finnsnes er en række attraktioner – foruden den smukke natur og midnatssolen om sommeren. Association Mid-Troms museum har to af sine filialer i en rimelig afstand fra byen: Lenvik Museum og Senja Museum. Senja er også den populære Hulder og Troll Park Senja Troll.

Er vi klar til en længere udflugt, Mon, 1968 km syd for Finnsnes besøge verdens nordligste zoo – Polar Zoo. Det er beliggende i Bardu.

Den kombinerede militære og civile lufthavn Bardufoss Lufthavn er ca. 30 km sydøst for Finnsnes.

Dansk