Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Finnsnes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Finnsnes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Finnsnes miniguide

Finnsnes
Biludlejning Finnsnes

Finnsnes det administrative center for Lenvik kommune i Troms amt – beliggende på kysten, inden for Senja ( Norges næststørste ø).Byen har omkring 5.500 indbyggere, herunder landsby Silsand på Senja, der Finnsnes i forbindelse med overtagelse af over 1000 meter lang Gisundbrua. Finnsnes modtaget status 1 Januar 2000, og markeder selv, så Tusenårsbyen.

Finnsnes er handelscentrum for en region, der tæller omkring 35.000 indbyggere, og det sætter sit præg på byen. Derfor er der gode indkøbsmuligheder her – herunder i Amfi Finnsnes shopping center, der åbnede i 2005.

I områderne omkring Finnsnes er en række attraktioner – foruden den smukke natur og midnatssolen om sommeren. Association Mid-Troms museum har to af sine filialer i en rimelig afstand fra byen: Lenvik Museum og Senja Museum. Senja er også den populære Hulder og Troll Park Senja Troll.

Er vi klar til en længere udflugt, Mon, 1968 km syd for Finnsnes besøge verdens nordligste zoo – Polar Zoo. Det er beliggende i Bardu.

Den kombinerede militære og civile lufthavn Bardufoss Lufthavn er ca. 30 km sydøst for Finnsnes.