Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hamar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamar miniguide

Hamar

Biludlejning Hamar

Hamar har 29.000 indbyggere (2009), er en by, der er placeret på den østlige – på den østlige bredden af Norges største sø, søen. Det er også det administrative center for Hedmark Amt. I middelalderen Hamar en af de vigtigste og mest indflydelsesrige byer – og det havde status af “Kaupang. Town i moderne forstand af ordet fik Hamar, dog først i 1849.

Den gamle domkirke i Hamar Domkirke blev opført som en træ basilika i romansk stil i slutningen af 1100’s – men i 1567 blev det jævnet af svenskerne, og derefter aldrig genopbygget. Cathedral Ruins i Hamar dagens mest berømte attraktion (har status af “Millennium”), og er nu indkapslet i et beskyttende bygning i glas. Den Hamar Domkirke er opført i centrum af byen i 1866.

Cathedral ruiner er en del af Hedmark Museum, såsom omfatter også “Opland The People’s Museum” – og som har sit vigtigste beliggenhed i den gamle “Storhamar Act” fra 1700-tallet (bygget over den tidligere bispegård). I 1970’erne denne bygning blev restaureret og moderniseret efter tegninger af den berømte arkitekt Sverre Fehn.

Ellers Hamar to særlige haller, der betragtes blandt byens seværdigheder – både i forbindelse med Vinter OL 1994 i den nærliggende by Lillehammer: “Viking Ship” (en af verdens største skøjteløb arenaer, hvor der også arrangeret store internationale koncerter) og “Northern Lights” Hall (ishockey arena, som også bruges til messer og kulturelle arrangementer).

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen , der ligger 67 km syd for Hamar.

Dansk