Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hamar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamar miniguide

Hamar
Biludlejning Hamar

Hamar har 29.000 indbyggere (2009), er en by, der er placeret på den østlige – på den østlige bredden af Norges største sø, søen. Det er også det administrative center for Hedmark Amt. I middelalderen Hamar en af de vigtigste og mest indflydelsesrige byer – og det havde status af “Kaupang. Town i moderne forstand af ordet fik Hamar, dog først i 1849.

Den gamle domkirke i Hamar Domkirke blev opført som en træ basilika i romansk stil i slutningen af 1100’s – men i 1567 blev det jævnet af svenskerne, og derefter aldrig genopbygget. Cathedral Ruins i Hamar dagens mest berømte attraktion (har status af “Millennium”), og er nu indkapslet i et beskyttende bygning i glas. Den Hamar Domkirke er opført i centrum af byen i 1866.

Cathedral ruiner er en del af Hedmark Museum, såsom omfatter også “Opland The People’s Museum” – og som har sit vigtigste beliggenhed i den gamle “Storhamar Act” fra 1700-tallet (bygget over den tidligere bispegård). I 1970’erne denne bygning blev restaureret og moderniseret efter tegninger af den berømte arkitekt Sverre Fehn.

Ellers Hamar to særlige haller, der betragtes blandt byens seværdigheder – både i forbindelse med Vinter OL 1994 i den nærliggende by Lillehammer: “Viking Ship” (en af verdens største skøjteløb arenaer, hvor der også arrangeret store internationale koncerter) og “Northern Lights” Hall (ishockey arena, som også bruges til messer og kulturelle arrangementer).

Nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn Gardermoen, der ligger 67 km syd for Hamar.