Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Svolvær

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Svolvær inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Svolvær miniguide

Svolvær

Biludlejning Svolvær

Den nordlige norske by Svolvær er Vågan kommune i Nordland amt i Norge , og har 4200 indbyggere (2009).Lofoten ligger på sydsiden af Austvågøya i Lofoten, og øen er forbundet med fastlandet via broer.

Svolvær Lofoten største fiskerbyer og vigtigste kommercielle center i regionen.Byens havn har daglige ankomster af Hurtigruten ( BergenKirkenes ) og færgen til Bodø og Nordland.

Byen vartegn er “Svolvær Goat” – et 40 meter højt bjerg med to ged horn “på toppen.Dette er placeret på bjergsiden over byens centrum og er også Nordens mest berømte rock klatring.

Andre turistattraktioner i byen omfatte Svolvær Kirke fra 1934, Nord norske Kunstner Centre – en udstilling af moderne billedkunst og kunsthåndværk, Galleri Dagfinn Bakke – og Lofoten War Memorial Museum – med fokus på Nordnorge og Lofoten under 2 World War II, hvor du kan se udstillingen af uniformer, artefakter og fotografier.
Hertil kommer,. “Magic Ice” en stor attraktion i byen Dette er verdens eneste isgalleri med bar – hvor du kan se iskunstverk samt skulpturer og installationer lavet af is.Stedet har en speciel atmosfære, og er lige på kajen i Svolvær.
Byen har også et smukt landskab, og man kan opleve midnatssolen om sommeren samt den særlige Northern Lights om vinteren.

De regionale lufthavne Lufthavn Svolvær – Helle, der ligger 6 km øst for centrum.

Dansk