Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Svolvær

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Svolvær inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Svolvær miniguide

Svolvær
Biludlejning Svolvær

Den nordlige norske by Svolvær er Vågan kommune i Nordland amt i Norge, og har 4200 indbyggere (2009).Lofoten ligger på sydsiden af Austvågøya i Lofoten, og øen er forbundet med fastlandet via broer.

Svolvær Lofoten største fiskerbyer og vigtigste kommercielle center i regionen.Byens havn har daglige ankomster af Hurtigruten ( BergenKirkenes ) og færgen til Bodø og Nordland.

Byen vartegn er “Svolvær Goat” – et 40 meter højt bjerg med to ged horn “på toppen.Dette er placeret på bjergsiden over byens centrum og er også Nordens mest berømte rock klatring.

Andre turistattraktioner i byen omfatte Svolvær Kirke fra 1934, Nord norske Kunstner Centre – en udstilling af moderne billedkunst og kunsthåndværk, Galleri Dagfinn Bakke – og Lofoten War Memorial Museum – med fokus på Nordnorge og Lofoten under 2 World War II, hvor du kan se udstillingen af uniformer, artefakter og fotografier.
Hertil kommer,. “Magic Ice” en stor attraktion i byen Dette er verdens eneste isgalleri med bar – hvor du kan se iskunstverk samt skulpturer og installationer lavet af is.Stedet har en speciel atmosfære, og er lige på kajen i Svolvær.
Byen har også et smukt landskab, og man kan opleve midnatssolen om sommeren samt den særlige Northern Lights om vinteren.

De regionale lufthavne Lufthavn Svolvær – Helle, der ligger 6 km øst for centrum.