Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Holmestrand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Holmestrand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Holmestrand miniguide

Billeje Holmestrand
Biludlejning Holmestrand

Holmestrand ligger i det sydøstlige Norge, nærmere betegnet i Vestfold Amt på Oslo Fjord.Byen har omkring 10.000 indbyggere (2010) og ligger 70 km syd for OsloNorges hovedstad.

Holmestrand er en omfattende industriel by, især i aluminium. Desuden har byen en smuk marina, og i sommeren er der gode muligheder for svømning i den populære strand “Dulpen” eller på de mindre stranden “Hagemann”.

Byens mest berømte turistattraktioner ligger Holmestrand kirke fra 1674, Hillestad kirke fra 1724, Botne kirke fra 1200-tallet, samt Holst gård stammer fra 1756 – som huser Holmestrand Museum (en lokal historiske by museum med udstillinger af malerier, modeller og maritime genstande, osv. fra 1500-tallet og indtil i dag). Museet har også sin egen shipping-afdeling.
Andre seværdigheder er Holmestrand Aluminium Museum (med fokus på produkt historie og udvikling), og “Duun House” – det tidligere hjemsted for forfatteren Olaf Duun (1876-1939) var en af de største digtere.Huset er nu et museum, og udendørs er en mindepark.

Holmestrand har også gode shoppingmuligheder med varehuse og butikker, golfbane, svømning og alpin skisport, der kan bruges om vinteren.

Nærmeste internationale lufthavn er Sandefjord – Torp, som ligger 43 km syd for Holmestrand.