Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Holmestrand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Holmestrand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Holmestrand miniguide

Billeje Holmestrand

Biludlejning Holmestrand

Holmestrand ligger i det sydøstlige Norge , nærmere betegnet i Vestfold Amt på Oslo Fjord.Byen har omkring 10.000 indbyggere (2010) og ligger 70 km syd for OsloNorges hovedstad.

Holmestrand er en omfattende industriel by, især i aluminium. Desuden har byen en smuk marina, og i sommeren er der gode muligheder for svømning i den populære strand “Dulpen” eller på de mindre stranden “Hagemann”.

Byens mest berømte turistattraktioner ligger Holmestrand kirke fra 1674, Hillestad kirke fra 1724, Botne kirke fra 1200-tallet, samt Holst gård stammer fra 1756 – som huser Holmestrand Museum (en lokal historiske by museum med udstillinger af malerier, modeller og maritime genstande, osv. fra 1500-tallet og indtil i dag). Museet har også sin egen shipping-afdeling.
Andre seværdigheder er Holmestrand Aluminium Museum (med fokus på produkt historie og udvikling), og “Duun House” – det tidligere hjemsted for forfatteren Olaf Duun (1876-1939) var en af de største digtere.Huset er nu et museum, og udendørs er en mindepark.

Holmestrand har også gode shoppingmuligheder med varehuse og butikker, golfbane, svømning og alpin skisport, der kan bruges om vinteren.

Nærmeste internationale lufthavn er Sandefjord – Torp , som ligger 43 km syd for Holmestrand.

Dansk