Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fagernes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fagernes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fagernes miniguide

Fagernes
Biludlejning Fagernes

Fagernes er det administrative center for indre kommunen Nord Aurdal, beliggende centralt i det østlige Norge. Befolkningen er 1762 (2009), og status blev opnået i 2007. Placeringen af langstrakt sø Strondafjorden er smuk og ideel til fiskeri og andre udendørs aktiviteter.¨

Fagernes ‘historie går tilbage til 1857, da den første handelsdag var etableret her. Et halvt århundrede senere (i 1906) blev bygget en jernbanestation på Valdresbanen her, hvilket gav udviklingen et vigtigt skub fremad.
Fagernes er en naturlig base for eventyr ture i den indbydende Valdres dalen, men der er også seværdigheder at opleve i og omkring byen. Her Valdres Folk Museum om Big øen Strondafjorden specielt er nævnt. Det er de 4 største udendørs museum (åbnet i 1901). Desuden, “Slate Square”, et populært mødested, hvor det også gennemført forskellige kulturelle aktiviteter i løbet af sommeren. Stedet blev bygget for at fejre site traditionelle skifer produktion, og i 2000 blev valgt som årtusindskiftet Oppland politikere.

Fra Fagernes ikke er langt til de populære turistmål, at Beitostølen (kendt ski resort) og Vassfaret (Landskab Samarbejdsområde, hvor det til tider er set både bjørne og ulve). Beitostølen ligger 36 km nord for Fagernes, mens man kan komme på Vassfaret ved at køre 52 km sydpå.

Fagernes Lufthavn Leirinn ligger 9,6 km nordvest for centrum.