Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fagernes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fagernes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fagernes miniguide

Fagernes

Biludlejning Fagernes

Fagernes er det administrative center for indre kommunen Nord Aurdal, beliggende centralt i det østlige Norge. Befolkningen er 1762 (2009), og status blev opnået i 2007. Placeringen af langstrakt sø Strondafjorden er smuk og ideel til fiskeri og andre udendørs aktiviteter.¨

Fagernes ‘historie går tilbage til 1857, da den første handelsdag var etableret her. Et halvt århundrede senere (i 1906) blev bygget en jernbanestation på Valdresbanen her, hvilket gav udviklingen et vigtigt skub fremad.
Fagernes er en naturlig base for eventyr ture i den indbydende Valdres dalen, men der er også seværdigheder at opleve i og omkring byen. Her Valdres Folk Museum om Big øen Strondafjorden specielt er nævnt. Det er de 4 største udendørs museum (åbnet i 1901). Desuden, “Slate Square”, et populært mødested, hvor det også gennemført forskellige kulturelle aktiviteter i løbet af sommeren. Stedet blev bygget for at fejre site traditionelle skifer produktion, og i 2000 blev valgt som årtusindskiftet Oppland politikere.

Fra Fagernes ikke er langt til de populære turistmål, at Beitostølen (kendt ski resort) og Vassfaret (Landskab Samarbejdsområde, hvor det til tider er set både bjørne og ulve). Beitostølen ligger 36 km nord for Fagernes, mens man kan komme på Vassfaret ved at køre 52 km sydpå.

Fagernes Lufthavn Leirinn ligger 9,6 km nordvest for centrum.

Dansk