Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fagernes Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fagernes Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fagernes Lufthavn miniguide

Billeje Fagernes Lufthavn

Biludlejning Fagernes Lufthavn

Fagernes Lufthavn Leirin (VDB) er en meget lille lufthavn i Oppland politikere omkring 10 km fra Fagernes by.I forbindelse med afgange og ankomster fra London, er der en taxa eller minibus fra Fagernes Skysstasjon. Ud over de lokale biludlejning tilbyder Fagernes Hertz, Europcar og Hertz biludlejning i lufthavnen.

I 2009 blev fem 615 passagerer besøger lufthavnen åbnede i 1987.I ugen flyvninger Airline DOT DT 2 flyvninger afkast Oslo og om søndagen er det en afgang. I vinteren 2009/2010 bestemmer den engelske rejsearrangør Neilson charter fra London Gatwick til Fagernes.

Fagernes Lufthavn har en cafe med lette forfriskninger og en taxfree shop.

Dansk