Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Arendal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arendal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arendal miniguide

Arendal
Biludlejning Arendal

Arendal, som har ca. 40.000 indbyggere (2009), som ligger på den sydlige kyst, ikke langt fra Kristiansand – og er det administrative centrum for Aust-Agder amt.Den er nævnt i skriftlige kilder fra 1500-tallet og blev en by i 1723. Tidligere, kanaler i stedet for gader i byen – som ofte blev kaldt “den nordiske Venedig”. Disse blev til sidst fyldte, men en nylig anholdelse er nu byens populære havnefront pool – Pollen.

Den oprindelige center blev bygget på syv øer og rev – og byen blev til sidst omdøbt Tyholmen af de største af disse. Der er stadig mange gamle, velbevarede bygninger. Tyholmen var i 1991 tildelt den prestigefyldte internationale bevarelses pris Europa Nostra – og betragtes Arendals største attraktion. Blandt de bygninger på Tyholmen følgende kan nævnes: det gamle rådhus fra 1812 til 1813 (den næststørste træbygning), Klock hus Fra 1826 (som huser Arendal byens museum), Steen House fra 1720-årene (private museum, som er indlejret i en større træbygning fra 1800) og den gamle Police Station (1658/1710).

Nogle af de andre attraktioner i Arendal: Trinity Church fra 1888 (med sin 80 meter høje kirketårn – også kaldet “Skagerrak Cathedral”), Merdøgaard om Oy’s Merdø (skipper og losmuseum i et hus fra omkring 1640) og Aust-Agder Heritage Center på Langsæ .

Ellers Arendal mødested for to store internationale begivenheder hver sommer: Hove Festival (Norges største rock festival, som finder sted på både perle Hove på Tromøya) og norske Grand Prix (som er en World Cup løb for verdens hurtigste båd).

Nærmeste internationale lufthavn er Kristiansand Lufthavn Kjevik, der ligger 63 km sydvest for Arendal.