Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Arendal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arendal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arendal miniguide

Arendal

Biludlejning Arendal

Arendal, som har ca. 40.000 indbyggere (2009), som ligger på den sydlige kyst, ikke langt fra Kristiansand – og er det administrative centrum for Aust-Agder amt.Den er nævnt i skriftlige kilder fra 1500-tallet og blev en by i 1723. Tidligere, kanaler i stedet for gader i byen – som ofte blev kaldt “den nordiske Venedig”. Disse blev til sidst fyldte, men en nylig anholdelse er nu byens populære havnefront pool – Pollen.

Den oprindelige center blev bygget på syv øer og rev – og byen blev til sidst omdøbt Tyholmen af de største af disse. Der er stadig mange gamle, velbevarede bygninger. Tyholmen var i 1991 tildelt den prestigefyldte internationale bevarelses pris Europa Nostra – og betragtes Arendals største attraktion. Blandt de bygninger på Tyholmen følgende kan nævnes: det gamle rådhus fra 1812 til 1813 (den næststørste træbygning), Klock hus Fra 1826 (som huser Arendal byens museum), Steen House fra 1720-årene (private museum, som er indlejret i en større træbygning fra 1800) og den gamle Police Station (1658/1710).

Nogle af de andre attraktioner i Arendal: Trinity Church fra 1888 (med sin 80 meter høje kirketårn – også kaldet “Skagerrak Cathedral”), Merdøgaard om Oy’s Merdø (skipper og losmuseum i et hus fra omkring 1640) og Aust-Agder Heritage Center på Langsæ .

Ellers Arendal mødested for to store internationale begivenheder hver sommer: Hove Festival (Norges største rock festival, som finder sted på både perle Hove på Tromøya) og norske Grand Prix (som er en World Cup løb for verdens hurtigste båd).

Nærmeste internationale lufthavn er Kristiansand Lufthavn Kjevik , der ligger 63 km sydvest for Arendal.

Dansk