Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brønnøysund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brønnøysund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brønnøysund miniguide

Brønnøysund

Biludlejning Brønnøysund

Brønnøysund ligger på den sydlige kyst Nordland amt – specielt i bydelen South Helgeland. Der er lige under 5000 personer i selskabet, som blev en by så sent som 2000.

Brønnøysunds mest berømte vartegn er den 258 meter høje bjerg Torghatten. Det først og fremmest har Torghatten til en attraktion, det er 160 meter lang og cirka 20 meter bredt hul, der går som en tunnel gennem hele bjerget. Hullet er ikke menneskeskabte, men er naturens eget arbejde, der blev stillet i løbet af Ice Age.

Ellers er de fleste af de andre turistattraktioner også relateret til naturen i og omkring byen. Skærgården er et paradis, og også den lange kystlinje på fastlandet byder på mange idylliske steder. På grund af den naturlige form kan variere for at nyde stranden livet ved havet og gå vandreture på samme dag. Et besøg på Black Hopen rekreative område er også anbefales.

Når det kommer til andre typer af seværdigheder, skal norske Akvakultur Centre nævnt – og Hildur Urtearium (hvor der ud for at opleve en spændende urtehave, kan også prøve lokalt producerede fødevarer og vin). Begge er lige uden for Brønnøysund.

Byens egen lufthavn, Brønnøysund Lufthavn, der ligger 2 km uden for centrum.

Dansk