Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brønnøysund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brønnøysund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brønnøysund miniguide

Brønnøysund
Biludlejning Brønnøysund

Brønnøysund ligger på den sydlige kyst Nordland amt – specielt i bydelen South Helgeland. Der er lige under 5000 personer i selskabet, som blev en by så sent som 2000.

Brønnøysunds mest berømte vartegn er den 258 meter høje bjerg Torghatten. Det først og fremmest har Torghatten til en attraktion, det er 160 meter lang og cirka 20 meter bredt hul, der går som en tunnel gennem hele bjerget. Hullet er ikke menneskeskabte, men er naturens eget arbejde, der blev stillet i løbet af Ice Age.

Ellers er de fleste af de andre turistattraktioner også relateret til naturen i og omkring byen. Skærgården er et paradis, og også den lange kystlinje på fastlandet byder på mange idylliske steder. På grund af den naturlige form kan variere for at nyde stranden livet ved havet og gå vandreture på samme dag. Et besøg på Black Hopen rekreative område er også anbefales.

Når det kommer til andre typer af seværdigheder, skal norske Akvakultur Centre nævnt – og Hildur Urtearium (hvor der ud for at opleve en spændende urtehave, kan også prøve lokalt producerede fødevarer og vin). Begge er lige uden for Brønnøysund.

Byens egen lufthavn, Brønnøysund Lufthavn, der ligger 2 km uden for centrum.