Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sortland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sortland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sortland miniguide

Sortland

Biludlejning Sortland

Den nordlige norske by Sortland har 4.600 indbyggere (2008), og er adminstrasjonssenter i Sortland kommune. Det er beliggende i Nordland amt, og tilhører regionen og øydistriket Vesterålen. Sortland er forbundet med fastlandet via Sortland Bridge.

Sortland er en trafik-og motorvej 82 mod nord til Andenes .Desuden anløber Hurtigruten ( BergenKirkenes) Sortland port dagligt.)

Byen er kendt som ‘den blå by strædet “- idet byens bygninger i forbindelse med et projekt blev malet i forskellige blå nuancer.

Vesterålen stigende turist trafik, og den smukke natur, midnatssolen om sommeren og mørke tider af naturfænomen aurora bidrage til dette. Distriktet byder ligeledes på aktiviteter såsom hvalsafari, havkajak, mountain og strand vandreture, etc.

Af byens turistattraktion, er sådanne aktioner Sortland Museum, som udstiller forskellige steder i byen – fokus på de kulturelle landskab historie og Sortland kirke fra 1901.Byens årlige jazz festival weekend er en populær begivenhed fandt sted i september.

12 km uden for centrum Lihallen Kultur Farm (Sigerfjord), som har et kunstgalleri og cafe – hvor den også har en vidunderlig udsigt over bjerge og fjorde.

Nærmeste lufthavn er Stokmarknes Lufthavn – Skagen, der ligger 21,5 km sydvest for Sortland.

Dansk