Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sortland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sortland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sortland miniguide

Sortland
Biludlejning Sortland

Den nordlige norske by Sortland har 4.600 indbyggere (2008), og er adminstrasjonssenter i Sortland kommune. Det er beliggende i Nordland amt, og tilhører regionen og øydistriket Vesterålen. Sortland er forbundet med fastlandet via Sortland Bridge.

Sortland er en trafik-og motorvej 82 mod nord til Andenes .Desuden anløber Hurtigruten ( BergenKirkenes) Sortland port dagligt.)

Byen er kendt som ‘den blå by strædet “- idet byens bygninger i forbindelse med et projekt blev malet i forskellige blå nuancer.

Vesterålen stigende turist trafik, og den smukke natur, midnatssolen om sommeren og mørke tider af naturfænomen aurora bidrage til dette. Distriktet byder ligeledes på aktiviteter såsom hvalsafari, havkajak, mountain og strand vandreture, etc.

Af byens turistattraktion, er sådanne aktioner Sortland Museum, som udstiller forskellige steder i byen – fokus på de kulturelle landskab historie og Sortland kirke fra 1901.Byens årlige jazz festival weekend er en populær begivenhed fandt sted i september.

12 km uden for centrum Lihallen Kultur Farm (Sigerfjord), som har et kunstgalleri og cafe – hvor den også har en vidunderlig udsigt over bjerge og fjorde.

Nærmeste lufthavn er Stokmarknes Lufthavn – Skagen, der ligger 21,5 km sydvest for Sortland.