Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kuopio

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kuopio inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kuopio miniguide

Billeje Kuopio

Biludlejning Kuopio

Kuopio, som er beliggende i landskabet Norra Savonia (East Central sydlige Finland ), har 91.959 indbyggere (2008).Grundlagt i 1653 – og har en smuk beliggenhed på bredden af den store sø Kallavesi. Dele af byen på nogle af søens mange øer.

Kuopio er kendt som kultur, noget mange af de seværdigheder er beviser. Her Kuopio City Theatre og Dance Theatre Minimi især nævnt. Der er også en stor dans og musik festival her hvert år.

Ellers er der en række forskellige museer i Kuopio. Blandt disse er Fotomuseum VB-fotografering centrum, Kuopio Kuopio Veteran Museum og Museum. Det er også et museum i hjemmet af den tidligere filosof og statsmand Johan Vilhelm Snellman – JV Snellmans hemmuseum. Også en anden berømt statsmand fra Kuopio – Finlands tidligere præsident og modtager af Nobels fredspris 2008, Martti Ahtisaari. Ud over dette, selv den finske ortodokse kirkes museum i Kuopio.

Lufthavn Kuopio Lufthavn ligger i Rissala, 18 km nordøst for centrum.

Dansk