Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kuopio

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kuopio inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kuopio miniguide

Billeje Kuopio
Biludlejning Kuopio

Kuopio, som er beliggende i landskabet Norra Savonia (East Central sydlige Finland ), har 91.959 indbyggere (2008).Grundlagt i 1653 – og har en smuk beliggenhed på bredden af den store sø Kallavesi. Dele af byen på nogle af søens mange øer.

Kuopio er kendt som kultur, noget mange af de seværdigheder er beviser. Her Kuopio City Theatre og Dance Theatre Minimi især nævnt. Der er også en stor dans og musik festival her hvert år.

Ellers er der en række forskellige museer i Kuopio. Blandt disse er Fotomuseum VB-fotografering centrum, Kuopio Kuopio Veteran Museum og Museum. Det er også et museum i hjemmet af den tidligere filosof og statsmand Johan Vilhelm Snellman – JV Snellmans hemmuseum. Også en anden berømt statsmand fra Kuopio – Finlands tidligere præsident og modtager af Nobels fredspris 2008, Martti Ahtisaari. Ud over dette, selv den finske ortodokse kirkes museum i Kuopio.

Lufthavn Kuopio Lufthavn ligger i Rissala, 18 km nordøst for centrum.