Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tartu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tartu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tartu miniguide

Tartu
Biludlejning Tartu

Tartu er Estlands sydøstlige del og hovedstaden Tallinn ligger ca. 190 km nordvest for byen.Emajõgi River løber gennem byen og forbinder søer og Peipus Võrtsjärv som er de to største søer i Estland .Tartu er den næststørste by i landet og er den intellektuelle og kulturelle centrum. Antallet af befolkningen i 2009 blev anslået til over 102 000 Tartu blev grundlagt i 1030 og er landets ældste by.

Tartu har skiftet hænder flere gange, og sidder på en rig kulturarv, som universitetet fra 1632. Historiske bygninger omfatte flere boliger fra 1500-tallet, herunder Luke Manor med sin park Luke Manor Park. Hvis du vil vide mere om byen og landets historie kan besøge en af de lokale historiske museer, den estiske National Museum.Old Town består af smalle gader og smukke arkitektur, og Rådhuspladsen er blevet byens marked siden 1200-tallet.

Tartu Lufthavn ligger ca. 10 km uden for centrum. Lufthavnen tilbyder i øjeblikket fly til Riga og Stockholm.