Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tartu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tartu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tartu miniguide

Tartu

Biludlejning Tartu

Tartu er Estlands sydøstlige del og hovedstaden Tallinn ligger ca. 190 km nordvest for byen.Emajõgi River løber gennem byen og forbinder søer og Peipus Võrtsjärv som er de to største søer i Estland .Tartu er den næststørste by i landet og er den intellektuelle og kulturelle centrum. Antallet af befolkningen i 2009 blev anslået til over 102 000 Tartu blev grundlagt i 1030 og er landets ældste by.

Tartu har skiftet hænder flere gange, og sidder på en rig kulturarv, som universitetet fra 1632. Historiske bygninger omfatte flere boliger fra 1500-tallet, herunder Luke Manor med sin park Luke Manor Park. Hvis du vil vide mere om byen og landets historie kan besøge en af de lokale historiske museer, den estiske National Museum.Old Town består af smalle gader og smukke arkitektur, og Rådhuspladsen er blevet byens marked siden 1200-tallet.

Tartu Lufthavn ligger ca. 10 km uden for centrum. Lufthavnen tilbyder i øjeblikket fly til Riga og Stockholm.

Dansk