Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Parnu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Parnu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Parnu miniguide

Parnu
Biludlejning Parnu

Pärnu er en by beliggende i Estlands syd-vestlige del der grænser op til Rigabugten.Bugten er et af de fag, der hører til Østersøen eller Østersøen som havet også er kendt. Den ligger ved floden Pärnu, nær det sted, hvor floden munder ud i Rigabugten. Pärnu blev grundlagt i 1200-tallet og var en vigtig havn, handel og en strategisk punkt i mange år. Dette er den tredje største finansielle centrum i landet og dets befolkning er nu på næsten 45, 000 (2008).

Pärnu betragtes Estlands sommer kapital på grund af sin fremragende beliggenhed. Byen er en moderne udvej, der lokker med smukke strande, hoteller og restauranter. I sommeren er der muligheder for forskellige vandsport, fiskeri og vandreture, og vinteren er forbeholdt skisport og hundeslæde. I centrum er der mange gamle bygninger og monumenter, en række museer og et lille zoo.

Byens nærmeste lufthavn er Pärnu Lufthavn, som er ca. 4 km uden for centrum. Det udbydes primært flyvninger inden for landets grænser.