Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Parnu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Parnu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Parnu miniguide

Parnu

Biludlejning Parnu

Pärnu er en by beliggende i Estlands syd-vestlige del der grænser op til Rigabugten.Bugten er et af de fag, der hører til Østersøen eller Østersøen som havet også er kendt. Den ligger ved floden Pärnu, nær det sted, hvor floden munder ud i Rigabugten. Pärnu blev grundlagt i 1200-tallet og var en vigtig havn, handel og en strategisk punkt i mange år. Dette er den tredje største finansielle centrum i landet og dets befolkning er nu på næsten 45, 000 (2008).

Pärnu betragtes Estlands sommer kapital på grund af sin fremragende beliggenhed. Byen er en moderne udvej, der lokker med smukke strande, hoteller og restauranter. I sommeren er der muligheder for forskellige vandsport, fiskeri og vandreture, og vinteren er forbeholdt skisport og hundeslæde. I centrum er der mange gamle bygninger og monumenter, en række museer og et lille zoo.

Byens nærmeste lufthavn er Pärnu Lufthavn, som er ca. 4 km uden for centrum. Det udbydes primært flyvninger inden for landets grænser.

Dansk