Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Johvi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Johvi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Johvi miniguide

Billeje Johvi
Biludlejning Johvi

Johvi tilhører den estiske amt Ida-Viru ligger i Estlands nordøstlige del, nær den finske bugt.Byen er hovedstad i amtet administrative center i kommunen Johvi. Det er kun 50 km til den russiske grænse i øst. Johvi var første gang nævnt i 1200-tallet og blev derefter en landsby og en markedsplads. I 2009 var antallet af indbyggere i byen over 16 000.

På grund af sin strategiske beliggenhed i nærheden af Finske Bugt og den russiske grænse byen er blevet angrebet flere gange i årenes løb. Under 2 Krig var den gamle bydel hårdt ramt, men i dag er stadig nogle gamle bygninger her, herunder St. Michael’s Church, der blev bygget i 1200-tallet. Kælderen er blevet oprettet som et museum. Byens kulturelle centrum er den nye koncertsal, der åbnede i 2005. Dette gøres koncerter, teater-produktioner, film forestillinger, fester og konferencer.

Hvis du ønsker at tage flyet, kan lande på Lennart Meri Tallinn Airport som ligger næsten 150 km vest for Johvi.