Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Johvi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Johvi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Johvi miniguide

Billeje Johvi

Biludlejning Johvi

Johvi tilhører den estiske amt Ida-Viru ligger i Estlands nordøstlige del, nær den finske bugt.Byen er hovedstad i amtet administrative center i kommunen Johvi. Det er kun 50 km til den russiske grænse i øst. Johvi var første gang nævnt i 1200-tallet og blev derefter en landsby og en markedsplads. I 2009 var antallet af indbyggere i byen over 16 000.

På grund af sin strategiske beliggenhed i nærheden af Finske Bugt og den russiske grænse byen er blevet angrebet flere gange i årenes løb. Under 2 Krig var den gamle bydel hårdt ramt, men i dag er stadig nogle gamle bygninger her, herunder St. Michael’s Church, der blev bygget i 1200-tallet. Kælderen er blevet oprettet som et museum. Byens kulturelle centrum er den nye koncertsal, der åbnede i 2005. Dette gøres koncerter, teater-produktioner, film forestillinger, fester og konferencer.

Hvis du ønsker at tage flyet, kan lande på Lennart Meri Tallinn Airport som ligger næsten 150 km vest for Johvi.

Dansk