Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Liepaja Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liepaja Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liepaja Lufthavn miniguide

Billeje Liepaja Lufthavn
Biludlejning Liepaja Lufthavn

Liepaja International Airport (LPX) er en meget lille lufthavn ligger 7 km øst for Liepaja. Det er en af de tre store lufthavne i Letland .Den bedste måde at få mellem lufthavnen og Liepaja er med bus eller taxa. Der er generelt lidt information om lufthavnen.

Liepaja Airport opererer både charter-og rutefly, nationale og internationale destinationer som Moskva, Hamborg og København .AirBaltic er det eneste flyselskab med rutefly i løbet af året.

Lufthavnen har en meget beskeden vifte af faciliteter.Der er en taxfree butik, men ingen restauranter eller caféer. Liepaja International Airport har også en førstehjælp station.