Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Liepaja Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liepaja Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liepaja Lufthavn miniguide

Billeje Liepaja Lufthavn

Biludlejning Liepaja Lufthavn

Liepaja International Airport (LPX) er en meget lille lufthavn ligger 7 km øst for Liepaja. Det er en af de tre store lufthavne i Letland .Den bedste måde at få mellem lufthavnen og Liepaja er med bus eller taxa. Der er generelt lidt information om lufthavnen.

Liepaja Airport opererer både charter-og rutefly, nationale og internationale destinationer som Moskva, Hamborg og København .AirBaltic er det eneste flyselskab med rutefly i løbet af året.

Lufthavnen har en meget beskeden vifte af faciliteter.Der er en taxfree butik, men ingen restauranter eller caféer. Liepaja International Airport har også en førstehjælp station.

Dansk