Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Liepaja

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liepaja inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liepaja miniguide

Billeje Liepaja
Biludlejning Liepaja

Liepaja ligger langs vestkysten af Letland, i Østersøen.Liepaja er Letlands tredje største by og har 90.000 indbyggere. Liepaja har færgeforbindelser til Tyskland og er en isfri havn.

Landets tidligere hovedstad var længe Ruslands vigtigste havn ved Østersøen.Byen er delt i to: Liepaja by og Karosta. Sidstnævnte repræsenterer byens nordlige del, og var tidligere en hemmelig sovjetisk militærby. Efter Sovjetunionens og Letland befrielse 25.000 russere forlod byen, mens 6.000 var i byen, så har en spøgelsesagtig følelse. I Karosta er otte forter, hvoraf to ligger på stranden. I Karosta er der også en ortodoks katedral omkring typiske sovjetiske bygninger. Begge distrikter Liepaja har vidunderlige hvide sandstrande. Denne musik festival afholdes, The Baltic Beach Party, hver sommer. Liepaja er en spa center, og søen ved byen er landets femte største.

Liepaja Palanga Airport ligger 65 km syd for byen.