Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Liepaja

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liepaja inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liepaja miniguide

Billeje Liepaja

Biludlejning Liepaja

Liepaja ligger langs vestkysten af Letland , i Østersøen.Liepaja er Letlands tredje største by og har 90.000 indbyggere. Liepaja har færgeforbindelser til Tyskland og er en isfri havn.

Landets tidligere hovedstad var længe Ruslands vigtigste havn ved Østersøen.Byen er delt i to: Liepaja by og Karosta. Sidstnævnte repræsenterer byens nordlige del, og var tidligere en hemmelig sovjetisk militærby. Efter Sovjetunionens og Letland befrielse 25.000 russere forlod byen, mens 6.000 var i byen, så har en spøgelsesagtig følelse. I Karosta er otte forter, hvoraf to ligger på stranden. I Karosta er der også en ortodoks katedral omkring typiske sovjetiske bygninger. Begge distrikter Liepaja har vidunderlige hvide sandstrande. Denne musik festival afholdes, The Baltic Beach Party, hver sommer. Liepaja er en spa center, og søen ved byen er landets femte største.

Liepaja Palanga Airport ligger 65 km syd for byen.

Dansk