Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kaunas Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kaunas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kaunas Lufthavn miniguide

Billeje Kaunas Lufthavn
Biludlejning Kaunas Lufthavn

Kaunas International Airport (CAN) er placeret 15 km fra Kaunas .Det er den næststørste lufthavn i Litauen .Der er regelmæssig bus fra lufthavnen, også på Vilnius, som er den største lufthavn i landet.Det er tjent med 10 forskellige bil-formet: Hertz, Europcar, Budget, Avis, Fortuna leje en bil, Auto Bang, Ollex, Autocom, Aviaeuropa og Aruna.

Kaunas Airport er en forholdsvis ny lufthavn, der åbnede i 1988. 456.698 passagerer benyttede lufthavnen i 2009. Det tjener primært ledede internationale destinationer og last. Det er planen, at Ryanair vil bruge Kaunas Lufthavn som den vigtigste base for deres fly i Østeuropa i løbet af 2010.

Lufthavnen har en cafe og en taxfree shop. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, pengeautomater og turistinformation.