Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kaunas Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kaunas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kaunas Lufthavn miniguide

Billeje Kaunas Lufthavn

Biludlejning Kaunas Lufthavn

Kaunas International Airport (CAN) er placeret 15 km fra Kaunas .Det er den næststørste lufthavn i Litauen .Der er regelmæssig bus fra lufthavnen, også på Vilnius , som er den største lufthavn i landet.Det er tjent med 10 forskellige bil-formet: Hertz, Europcar, Budget, Avis, Fortuna leje en bil, Auto Bang, Ollex, Autocom, Aviaeuropa og Aruna.

Kaunas Airport er en forholdsvis ny lufthavn, der åbnede i 1988. 456.698 passagerer benyttede lufthavnen i 2009. Det tjener primært ledede internationale destinationer og last. Det er planen, at Ryanair vil bruge Kaunas Lufthavn som den vigtigste base for deres fly i Østeuropa i løbet af 2010.

Lufthavnen har en cafe og en taxfree shop. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, pengeautomater og turistinformation.

Dansk