Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kaunas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kaunas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kaunas miniguide

Billeje Kaunas

Biludlejning Kaunas

Kaunas ligger sydvest for Litauen langs løbet af floderne Nemunas og Neris. Kauna er Litauens næststørste by med 376.000 indbyggere.

Kaunas blev grundlagt i 1000’s og var en handelsplads i middelalderen. Den gamle bydel har mange smalle gader og kirker. Her ligger rådhuset i renæssancestil fra 1542, også kaldet den hvide svane, og ruinerne af et slot, som blev ødelagt af den Tyske Orden i 1317 Byens ældste bygning er slottet Kauna. Kauna har også en Bernardine kloster og arkæologiske museum. I byens hovedgade, er de to-mile Frihetsavenyen.Besøgende kan også gå på Panemunes Park strand ved floden, ride heste, spille tennis eller golf. I slutningen af april holdt Kaunas Jazz Festival, som er internationalt kendt. I oktober, dansen festival cykel show i juni og sommeren holdt operetter på slottet, i slutningen af juni til juli.

Kaunas internationale lufthavn ligger 14 kilometer nord for byen Lava Frame.

Dansk