Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kaunas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kaunas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kaunas miniguide

Billeje Kaunas
Biludlejning Kaunas

Kaunas ligger sydvest for Litauen langs løbet af floderne Nemunas og Neris. Kauna er Litauens næststørste by med 376.000 indbyggere.

Kaunas blev grundlagt i 1000’s og var en handelsplads i middelalderen. Den gamle bydel har mange smalle gader og kirker. Her ligger rådhuset i renæssancestil fra 1542, også kaldet den hvide svane, og ruinerne af et slot, som blev ødelagt af den Tyske Orden i 1317 Byens ældste bygning er slottet Kauna. Kauna har også en Bernardine kloster og arkæologiske museum. I byens hovedgade, er de to-mile Frihetsavenyen.Besøgende kan også gå på Panemunes Park strand ved floden, ride heste, spille tennis eller golf. I slutningen af april holdt Kaunas Jazz Festival, som er internationalt kendt. I oktober, dansen festival cykel show i juni og sommeren holdt operetter på slottet, i slutningen af juni til juli.

Kaunas internationale lufthavn ligger 14 kilometer nord for byen Lava Frame.