Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Neuss

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Neuss inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Neuss miniguide

Billeje Neuss
Biludlejning Neuss

Neuss er beliggende i den vestlige del af Tyskland, ved floden Rhinen, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 151.200 indbyggere (2008), og på den anden side af Rhinen, ligger byen Düsseldorf .

Neuss er et af de ældste byer i landet, og har været beboet siden romerne grundlagde i 16 f.Kr.Kr. som en militær forpost, og kaldte stedet Novaesium.

Byen har flere historiske, kulturelle og arkitektoniske attraktioner – herunder den storslåede kirke “Quirinus-Münster” med tanken tilbage til 1200-tallet. Kirken – der er et vartegn for byen – blev rekonstrueret efter en brand i 1741. Andre seværdigheder i Neuss: Haus Rottels Museum – lokalhistoriske museum har til huse i en bygning fra 1820’s, St. Mary’s kirke fra 1902, Roscheider Domstolen (en udendørs museum, hvor du også kan se en diorama af en romersk fort i miniature), og Clemens-meres-Museum – et lokalhistorisk museum og kunstgalleri.

Desuden har byen en smuk botanisk have, adskillige teatre – herunder Globe Theatre – som hvert år arrangerer Shakespeare festival, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Dusseldorf Airport, der ligger 15,7 km nordøst for Neuss.