Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Neuss

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Neuss inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Neuss miniguide

Billeje Neuss

Biludlejning Neuss

Neuss er beliggende i den vestlige del af Tyskland , ved floden Rhinen, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 151.200 indbyggere (2008), og på den anden side af Rhinen, ligger byen Düsseldorf .

Neuss er et af de ældste byer i landet, og har været beboet siden romerne grundlagde i 16 f.Kr.Kr. som en militær forpost, og kaldte stedet Novaesium.

Byen har flere historiske, kulturelle og arkitektoniske attraktioner – herunder den storslåede kirke “Quirinus-Münster” med tanken tilbage til 1200-tallet. Kirken – der er et vartegn for byen – blev rekonstrueret efter en brand i 1741. Andre seværdigheder i Neuss: Haus Rottels Museum – lokalhistoriske museum har til huse i en bygning fra 1820’s, St. Mary’s kirke fra 1902, Roscheider Domstolen (en udendørs museum, hvor du også kan se en diorama af en romersk fort i miniature), og Clemens-meres-Museum – et lokalhistorisk museum og kunstgalleri.

Desuden har byen en smuk botanisk have, adskillige teatre – herunder Globe Theatre – som hvert år arrangerer Shakespeare festival, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Dusseldorf Airport , der ligger 15,7 km nordøst for Neuss.

Dansk