Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Memmingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Memmingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Memmingen miniguide

Billeje Memmingen

Biludlejning Memmingen

Memmingen ligger i staten Bayern i Sydtyskland og har ca 42.000 indbyggere (2008).Byen ligger nær floden Iller – ca. 115 km sydvest for München.

Memmingen er en middelalderby – berømt for sine gamle porte, tårne, gavle og smukke facader. Byen har også nogle af de bedst bevarede slotte og borge i det sydlige Tyskland.

Nogle af de mest besøgte turistattraktioner i Memmingen er: “Frauenkirche” – Vor Frue Kirke – fra 1258, rådhuset fra 1589 (med en facade fra 1700-tallet), St. Martin’s Church fra 1524 (med dets imponerende kirketårn), og “Hermansbau “- en barok palads i 1766 som i dag huser byens museum. Her kan besøgende lære mere om byens historie – og John Heiss Gallery er også i bygningen.

Kunsten elskende bør også besøge “Mewo Kunsthalle” – med malerier fra 1800 – og 1900’s, ved South tyske kunstnere.
“Antonierhaus” er også et hyppigt besøgte turistattraktion.Bygningen er en tidligere kloster fra perioden 1200 – 1500’s, hvor rækkefølgen af Anthony boede.Det var et hospital orden, var formålet at drage omsorg for de syge, og ordren blev opkaldt efter “St. Anthony”. Bygningen er en kulturhistorie af hospitalet, og et kunstmuseum med udstillingen af malerier og skulpturer.

Ellers Memmingen tilbyde turister store parker og rekreative områder, gode indkøbsmuligheder og gode natteliv områder.
Det ligger mellem motorveje A96 og A7.

Den internationale lufthavn Memmingen Allgäu Airport ligger ca. 7 km øst for centrum.

Dansk