Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Memmingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Memmingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Memmingen miniguide

Billeje Memmingen
Biludlejning Memmingen

Memmingen ligger i staten Bayern i Sydtyskland og har ca 42.000 indbyggere (2008).Byen ligger nær floden Iller – ca. 115 km sydvest for München.

Memmingen er en middelalderby – berømt for sine gamle porte, tårne, gavle og smukke facader. Byen har også nogle af de bedst bevarede slotte og borge i det sydlige Tyskland.

Nogle af de mest besøgte turistattraktioner i Memmingen er: “Frauenkirche” – Vor Frue Kirke – fra 1258, rådhuset fra 1589 (med en facade fra 1700-tallet), St. Martin’s Church fra 1524 (med dets imponerende kirketårn), og “Hermansbau “- en barok palads i 1766 som i dag huser byens museum. Her kan besøgende lære mere om byens historie – og John Heiss Gallery er også i bygningen.

Kunsten elskende bør også besøge “Mewo Kunsthalle” – med malerier fra 1800 – og 1900’s, ved South tyske kunstnere.
“Antonierhaus” er også et hyppigt besøgte turistattraktion.Bygningen er en tidligere kloster fra perioden 1200 – 1500’s, hvor rækkefølgen af Anthony boede.Det var et hospital orden, var formålet at drage omsorg for de syge, og ordren blev opkaldt efter “St. Anthony”. Bygningen er en kulturhistorie af hospitalet, og et kunstmuseum med udstillingen af malerier og skulpturer.

Ellers Memmingen tilbyde turister store parker og rekreative områder, gode indkøbsmuligheder og gode natteliv områder.
Det ligger mellem motorveje A96 og A7.

Den internationale lufthavn Memmingen Allgäu Airport ligger ca. 7 km øst for centrum.